קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חול לימון

עוגת חול לימון
עוגת חול לימון עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 375 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לך קמח לא מולבן, מלח אפור, עמילן תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 12%. מתכונים דומים: לימון שרלוטס עם לימון לימון וקליפת לימון מסוכרת, אפייה עם דורי: לימון לימון לימון קרם, ו עוגת שכבות לימון-רוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון.

הוראות

1
חמאה את התחתית והדפנות של תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ 'עם דפנות 2 אינץ'. מרפדים את התחתית בסיבוב נייר קלף וחמאה את הנייר. מצפים את התבנית בקמח, מנערים את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד שהוא יוצר פסגות רכות; מניחים בצד במקרר. מנפים את עמילן תפוחי האדמה ואבקת האפייה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
במיקסר חשמלי, קרם את החמאה עם קמצוץ של מלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את יתרת 1 כוס הסוכר בהדרגה, ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים את החלמונים 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את דפנות הקערה פעם או פעמיים. מקציפים פנימה את גרידת הלימון והווניל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה המנופה ואבקת האפייה בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
7
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים מחצית מהלבנים הטרופות לתערובת הבלילה כדי להבהיר אותה, ואז מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו.
8
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה, מיישרים אותה בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מכניסים לתנור קר ואז מחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים עד שהעוגה מורמת היטב, משחימה יפה, ומתחילה להתרחק מדפנות התבנית, 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים להתקרר לחלוטין בתבנית על מתלה, ואז הופכים על המדף ומסירים בזהירות את נייר הקלף. הפוך שוב על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מכניסים את הסוכר של הקונדיטור למסננת ומאבקים קלות את פני העוגה
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף