עוגת חול לימון
עוגת חול לימון עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 375 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לך קמח לא מולבן, מלח אפור, עמילן תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 12%. מתכונים דומים: לימון שרלוטס עם לימון לימון וקליפת לימון מסוכרת, אפייה עם דורי: לימון לימון לימון קרם, ו עוגת שכבות לימון-רוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון.
הוראות
חמאה את התחתית והדפנות של תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ 'עם דפנות 2 אינץ'. מרפדים את התחתית בסיבוב נייר קלף וחמאה את הנייר. מצפים את התבנית בקמח, מנערים את העודפים.
מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד שהוא יוצר פסגות רכות; מניחים בצד במקרר. מנפים את עמילן תפוחי האדמה ואבקת האפייה לקערה.
במיקסר חשמלי, קרם את החמאה עם קמצוץ של מלח עד חלקה.
מוסיפים את יתרת 1 כוס הסוכר בהדרגה, ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלמונים 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את דפנות הקערה פעם או פעמיים. מקציפים פנימה את גרידת הלימון והווניל.
מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה המנופה ואבקת האפייה בבת אחת.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים מחצית מהלבנים הטרופות לתערובת הבלילה כדי להבהיר אותה, ואז מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו.
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה, מיישרים אותה בעזרת מרית.
מכניסים לתנור קר ואז מחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
אופים עד שהעוגה מורמת היטב, משחימה יפה, ומתחילה להתרחק מדפנות התבנית, 50 עד 55 דקות.
מניחים להתקרר לחלוטין בתבנית על מתלה, ואז הופכים על המדף ומסירים בזהירות את נייר הקלף. הפוך שוב על מגש הגשה.
מכניסים את הסוכר של הקונדיטור למסננת ומאבקים קלות את פני העוגה