עוגת חומץ אני
עוגת חומץ אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, חלמונים ביצה, קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים את הקמח עם 1/2 כוס סוכר.
מוסיפים את המים בהדרגה ומבשלים על גבי דוד כפול במשך 15 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, או עד מעובה.
שלב את 1/2 הנותרים כוס סוכר עם חלמונים ומלח ומערבבים היטב עם מקצף עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את תערובת הקמח החם לתערובת החלמון בהדרגה, ערבוב כל הזמן. חזור לדוד הכפול ומבשל במשך כ 3 דקות יותר או עד התערובת עבה וחלק.
מוסיפים את החמאה, תמצית וחומץ.
מערבבים היטב ולהסיר מחום.
מניחים חתיכת פלסטיק על גבי רפרפת זה.
בינתיים, להכות את החלבונים ביצה עד קצף בהדרגה להוסיף את 6 כפות סוכר. לנצח עד שיא נוקשה, מבריק מושגת.
יוצקים את מילוי פודינג לתוך הקליפה prebaked ( פודינג עדיין צריך להיות חם, אם לא, לחמם שוב לפני הוספת פגז). למעלה עם הקצפת.
מורחים את המרנג על כל החלק העליון של העוגה, איטום לקצוות של הקרום.
מניחים לתוך התנור ואופים עד מרנג הוא חום אגוז נחמד, על 15 דקות. באופן מסורתי, הפאי הזה מוגש חם.