עוגת חטא שוקולד עם קרם אספרסו
עוגת חטא שוקולד עם אספרסו קרם נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות ותאספי פירות יער, ביצים, קרם אספרסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 15%. מתכונים דומים: אספרסו שוקולד ועוגת שמנת פופס, עוגת שוקולד רכה עם גלידת אספרסו, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו.
הוראות
ממיסים שוקולד וחמאה על גבי דוד כפול על חם, לא רותח, מים, ערבוב עד חלקה.
מערבבים ביצים וסוכר בקערה גדולה. הכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף שוקולד מקורר, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה, מרופדת בנייר שעווה, 9 אינץ עמוק.
מניחים מחבת עוגה במחבת רדודה גדולה.
הוסף מים חמים למחבת רדודה לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 55 דקות. כבה את התנור; תן לעמוד בתנור 50 דקות נוספות או עד שנקבע.
הסר מחבת עוגה מאמבט מים, ועוגה מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט. כיסוי וצינה 2 שעות. שחרר קצוות של עוגה עם מרית, ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה.
חותכים לתוך טריזים, צינור או כף אספרסו קרם על גבי. למעלה עם פירות יער מעורבים וזרעי נענע.