עוגת חלב
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת חלב עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 449 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. מתכונים דומים: אורז חלב קוקוס , פודינג אורז שחור עם חלב קוקוס עם חלב קוקוס וריזוטו חלב קוקוס (פודינג אורז ארבוריו) .
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; לְהַפְרִישׁ. בקערה טורפים ביצים עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מוסיפים סוכר בהדרגה, מערבבים היטב. במהירות נמוכה מערבבים לסירוגין חלב, חומרים יבשים ווניל.
יוצקים את הבלילה לתוך 10 אינץ' משומן. מחבת ברזל יצוק.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות.
מוציאים את העוגה ומחממים מראש צלייה.
מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומפזרים על העוגה. צולים 5 ס"מ מהאש עד שהציפוי מבעבע והופך לחום זהוב.