קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת חלב

עוגת חלב
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת חלב עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 449 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. מתכונים דומים: אורז חלב קוקוס , פודינג אורז שחור עם חלב קוקוס עם חלב קוקוס וריזוטו חלב קוקוס (פודינג אורז ארבוריו) .

הוראות

1
חלב צרוב; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; לְהַפְרִישׁ. בקערה טורפים ביצים עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מוסיפים סוכר בהדרגה, מערבבים היטב. במהירות נמוכה מערבבים לסירוגין חלב, חומרים יבשים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, גרידה טרייה מגוררת1 לימון, גרידה טרייה מגוררת
חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצותחפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 (14 אונקיות) פחית פלחי תפוז מנדרינה עם סירופ1 (14 אונקיות) פחית פלחי תפוז מנדרינה עם סירופ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופקטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב
3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות תיבול בשר2 כפיות תיבול בשר
3
יוצקים את הבלילה לתוך 10 אינץ' משומן. מחבת ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
4
אופים בחום של 350 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס פפרוני קצוץ1/4 כוס פפרוני קצוץ
5
מוציאים את העוגה ומחממים מראש צלייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומפזרים על העוגה. צולים 5 ס"מ מהאש עד שהציפוי מבעבע והופך לחום זהוב.
7
מגישים חם.