טארט חמאה חום תפוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, חמאה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים כפרית עם חמאה חומה מתובלת, תפוח מקורמל-פודינג חמאה חום, ו סבתא סמית תפוח ועוגת פודינג חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 9 אינץ טארט פאן
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
מערבבים את החמאה, הקמח והמלח במעבד מזון. דופק עד שהתערובת תיראה כמו גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1-1/2 כוסות עוגיות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
2
טפטוף במחצית המים הקרים ואת הדופק עד התערובת יוצרת כדור מחוספס, הוספת המים הנותרים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
3
הסר את הבצק ממעבד המזון, טופס לדיסק, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
למילוי: בסיר קטן, להמיס את החמאה ומבשלים אותו עד שהוא מתחיל חום ומתחיל להריח כמו אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מעבירים את החמאה לקערה של מערבל לעמוד מצויד במשוט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לסובב חבלי ליקריץ
6
הוסף את הסוכר והכה יחד במהירות בינונית. בהדרגה להוסיף את הקמח. לאחר הקמח משולב, להוסיף את הביצים אחד בכל פעם. הכה בזרעי שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
7
לתפוחים: במחבת סאוט גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את התפוחים והסוכר ומבשלים עד שהתפוחים מתחילים להתרכך, 6 ל -7 דקות. תוציא את המחבת מהבער ותוסיף את הברנדי. חזור אל האש והלהבה, אם תרצה, או פשוט לתת את האלכוהול לשרוף. תוסיף את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,
2 קורטים ציפורן טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
הסר את הבצק מהמקרר 15 דקות לפני מוכן לשימוש, זה יאפשר את הבצק כדי לרכך ולבוא לטמפרטורת החדר.
מגלגלים את הבצק בעובי 1/8 אינץ ' ומניחים אותו במחבת טארט עם הרבה overhang בצדדים. Schmear חצי המילוי לתוך החלק התחתון של מחבת טארט העליון עם תערובת תפוח. מקפלים את הבצק הנוסף על החלק העליון של התפוחים.