עוגת חמאת בוטנים II
. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאת בוטנים, וניל, מלח, וחמאה מומסת בקערה בגודל בינוני עד מעורבב היטב.
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, סירופ תירס, וסוכר. מערבבים את תערובת חמאת הבוטנים עד משולב היטב.
יוצקים מילוי לתוך קרום פאי פתיתי בסיסי unbaked ואופים 10 דקות ב 450 מעלות F (230 מעלות C). להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך לאפות 35 דקות נוספות. מגניב.
כדי להכין קרם קרמל: שוט יחד את השמנת ואת הסוכר החום הכהה עד פסגות נוקשות טופס. לְצַנֵן.