קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

עוגת חמאת בוטנים II

עוגת חמאת בוטנים II
. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים חמאת בוטנים, וניל, מלח, וחמאה מומסת בקערה בגודל בינוני עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ונילוניל
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, סירופ תירס, וסוכר. מערבבים את תערובת חמאת הבוטנים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים מילוי לתוך קרום פאי פתיתי בסיסי unbaked ואופים 10 דקות ב 450 מעלות F (230 מעלות C). להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך לאפות 35 דקות נוספות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
כדי להכין קרם קרמל: שוט יחד את השמנת ואת הסוכר החום הכהה עד פסגות נוקשות טופס. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום כההסוכר חום כהה
קרמלקרמל
קרםקרם
5
מגישים עם עוגה.