אם יש לך חלבונים ביצה, קרם של טרטר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון, עוגת חתונה לבנה, ו עוגת חתונה לבנה.
הוראות
1
קרם לימון
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
2
הפוך את curd בשתי קבוצות נפרדות. הוא משמש כמילוי בין שכבות העוגה וכרכיב במוס.
3
להקציף 3 כוסות סוכר ו 4 1/2 כפיות קורנפלור בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להקציף 1 1/2 כוסות מיץ לימון, ואז 18 חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
עמילן תירס
סוכר
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
4
להוסיף 1 1/2 כוסות חמאה. מבשלים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מעביר קרד לקערה בינונית. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קורט. הפוך אצווה שנייה של קרד, באמצעות אותה כמות של כל מרכיב. מקררים לפחות 1 יום. (ניתן לעשות 7 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
6
ציפוי
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
7
הפוך את הציפוי בשתי קבוצות נפרדות לפחות יום אחד קדימה. מנה אחת היא לעוגה 12 אינץ' , אחד לשני העוגות האחרות. קרם מחליף חמאה בגיוון זה של ציפוי גבינת שמנת הסטנדרטי, כך שהוא פרוש ישר מהמקרר. השתמש קרם שמנת כבד לתוצאות הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
קרם
ציפוי
חמאה
8
מניחים 8 אונקיות שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי. מערבבים רק עד שוקולד נמס, חלקה, ופשוט חם (לא להתחמם יתר על המידה); להסיר מעל המים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3 חבילות גבינת שמנת בקערה גדולה עד פלאפי. לנצח 1 1/4 כוסות סוכר, ואז שוקולד חם. מקציפים 2 כוסות שמנת ו 1 1/4 כוסות סוכר בקערה בינונית עד פסגות בינוניות. מקפלים לתוך תערובת גבינת שמנת 3 תוספות. כיסוי; צמרמורת. הפוך אצווה שנייה של ציפוי, באמצעות אותה כמות של כל מרכיב. מקררים ציפוי לפחות 1 יום ועד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שוקולד
ציפוי
קרם
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
דוד כפול
קערה
1
מניחים גוש לימון בקערה גדולה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים שוקולד לבן על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי. מערבבים רק עד שוקולד נמס, חלקה, ופשוט חם (לא להתחמם יתר על המידה); להסיר מעל המים. לנצח את הקצפת בקערה גדולה אחרת עד פסגות בינוניות טופס; לקפל שוקולד לבן חם. מקפלים תערובת לימון curd ב 3 תוספות. מכסים קערה ומוס צ ' יל עד קר ולהגדיר, לפחות 1 יום ועד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
שמנת מתוקה
קרם לימון
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
קערה
3
עוגת חלב תפוזים
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
כתום
4
השתמש במחצית מרכיבים אלה כדי להפוך את העוגה 12 אינץ 'וחצי כדי להפוך את העוגות 9 אינץ 'ו 6 אינץ'. לנפות את הקמח הראשון, ולאחר מכן למדוד אותו.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
5
מתלה מיקום ממש מתחת למרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה וקמח 12 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם תחתית נשלפת ו 3 אינץ' -צדדים גבוהים. חמאה וקמח מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם תחתית נשלפת וצדדים גבוהים 3 אינץ'. חמאה וקמח מחבת עוגה בקוטר 6 אינץ 'עם תחתית נשלפת וצדדים גבוהים 3 אינץ'. לנפות 5 1/2 כוסות קמח עוגה מנופה, 5 1/2 כפיות אבקת אפייה, ו 1 1/4 כפיות מלח 3 פעמים לתוך קערה גדולה.
באמצעות מיקסר חשמלי, היכו 3/4 כוס (1 1/2 מקלות) חמאה בקערה גדולה עד חלקה ורך. בהדרגה לנצח 1 1/4 כוסות סוכר, ואז 3/4 כוס שמן. הכה ב 1 יותר סוכר כוס. מקציפים בתערובת קמח ב 4 תוספות לסירוגין עם תערובת חלב חמאה ב 3 תוספות, גירוד למטה הצדדים של קערה לעתים קרובות. באמצעות מקצף יבש נקי, לנצח 1 1/4 כוסות (על 1
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
8
חלבונים ביצה 1/4 קרם כפית של טרטר בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, מכות עד הלבנים נופלים מ חובטים עבה, נפוח (לא נוקשה) סרט, על 4 דקות. מקפלים לבנים לתוך הבלילה ב 4 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מעביר הבלילה למחבת 12 אינץ מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
אופים עוגה עד חום ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 25 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
11
חותכים סביב עוגה כדי לשחרר; להסיר צדדים מחבת. לשמור על טמפרטורת התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
12
הפוך אצווה שנייה של בלילת עוגה בעקבות אותה טכניקה כמו לעוגה הראשונה ושימוש באותה כמות של כל מרכיב.
13
להעביר 8 1/2 הבלילה כוסות למחבת מוכנה 9 אינץ'; להעביר 4 הבלילה כוסות למחבת מוכנה 6 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
אופים עוגות עד חום ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 10 דקות עבור עוגה 6 אינץ 1 שעה 18 דקות עבור עוגה 9 אינץ'. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
חותכים סביב עוגות כדי לשחרר.
16
הסר צדדים מחבת. לקרר את כל העוגות לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום לפני מילוי וציפוי העוגות. להחזיר עוגות למחבתות. מכסים בנייר כסף ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
17
מילוי ועוגות זיגוג
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
18
כדי להקל על מילוי וציפוי העוגות, השתמשו בתחתיות טארט-פאן או קנו סיבובי קרטון מחנות אספקת עוגות וממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
לדחוף עוגה 12 אינץ ' עד לשחרר מחבת. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך מספיק של קרום העליון כדי להפוך את העוגה 2 1/2 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
מחבת
20
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות, כל אחד על 3/4 אינץ ' עבה. באמצעות טרט-פאן התחתון או 11 אינץ ' קרטון עגול, להעביר שכבה עליונה לעבוד משטח ומכסה; להעביר את השכבה האמצעית לעבוד משטח ומכסה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
21
חותכים את השכבה התחתונה מתחתית המחבת ומניחים על תחתית טארט-פאן או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
22
מורחים נדיב 1 3/4 כוסות מוס מעל. טיפה 1 3/4 כוסות curd על ידי כף ו להפיץ לכסות מוס בשכבה אפילו. מקררים עד מוס קורד הם המשרד, על 1 שעה. באמצעות תחתית טארט-פאן, מניחים שכבה אמצעית על השכבה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
23
מורחים עם אותן כמויות של מוס וקרד. באמצעות תחתית טארט-פאן, מניחים שכבה עליונה על עוגה ולחץ קלות. מקררים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
24
לדחוף 9 אינץ עוגה עד לשחרר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
25
חותכים מספיק קרום העליון כדי להפוך את העוגה 2 1/2 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
26
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות, כל אחד על 3/4 אינץ ' עבה. באמצעות טרט-פאן התחתון או קרטון עגול, להעביר שכבה עליונה לעבוד משטח לכסות; לחזור עם השכבה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
27
חותכים את השכבה התחתונה מן המחבת התחתונה ומניחים על 8 אינץ ' טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
28
מורחים 1 1/4 כוסות מוס מעל. זרוק נדיב 2/3 כוס curd על ידי כפות ו להפיץ לכסות מוס בשכבה אפילו. מקררים עד מוס קורד הם המשרד, על 1 שעה. באמצעות תחתית טארט-פאן, מניחים שכבה אמצעית על השכבה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
29
מורחים עם אותה כמות של מוס וקורד. באמצעות תחתית טארט-פאן, מניחים שכבה עליונה על עוגה ולחץ קלות. מקררים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
30
לדחוף עוגה 6 אינץ ' עד לשחרר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
31
חותכים מספיק קרום העליון כדי להפוך את העוגה 2 1/2 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
32
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות, כל אחד על 3/4 אינץ ' עבה.
33
העבר שכבה עליונה כדי לעבוד משטח לכסות; לחזור עם השכבה האמצעית.
34
חותכים את השכבה התחתונה מן המחבת התחתונה ומניחים על 5 אינץ ' טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
35
מורחים 1/2 כוס מוס נדיב מעל. ירידה 6 כפות curd על ידי כף, להתפשט כדי לכסות מוס בשכבה אפילו. מקררים עד מוס קורד הם המשרד, על 1 שעה. באמצעות מרית גדולה, למקם את השכבה האמצעית על השכבה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
36
מורחים עם אותה כמות של מוס וקורד. באמצעות מרית גדולה, מניחים שכבה עליונה על עוגה ולחץ קלות. מקררים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
37
מורחים 2 1/4 כוסות ציפוי דק מעל וצדדים של עוגה 12 אינץ ' התאספו כמו המעיל הראשון.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
38
מורחים 1 1/2 כוסות ציפוי דק על גבי וצדדים של עוגה 9 אינץ ' התאספו.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
39
מורחים 3/4 כוס ציפוי דק מעל וצדדים של עוגה 6 אינץ ' התאספו. צ ' יל כל העוגות 1 שעה.
מניחים עוגת 12 אינץ ' על מגש. לחץ על ידית 1 ישר למטה למרכז ודרך לתחתית העוגה. מארק dowel 1 1/4 אינץ ' מעל הרמה של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
44
הסר את המפולת וחתך עם סכין משונן בנקודה מסומנת.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
45
חותכים 7 פינים נוספים לאותו אורך. תלחץ על כפתור 1 בחזרה למרכז העוגה. לחץ על הנותרים 7 פינים לתוך עוגה, במרווחים שווה זה מזה ו 3 עד 3 1/4 אינץ ' ממרכז פידל. עוגת צ ' יל עם פינים.
46
לחץ על פילה 1 ישר למטה למרכז העוגה 9 אינץ'. מארק dowel 1 1/4 אינץ ' מעל הרמה של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
47
הסר את המפולת וחתך עם סכין משונן בנקודה מסומנת.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
48
חותכים 5 יותר פינים לאותו אורך. תלחץ על כפתור 1 בחזרה למרכז העוגה. לחץ על הפינים הנותרים לתוך עוגה, במרווחים שווה זה מזה ו 2 אינץ ' ממרכז; צמרמורת עם פינים. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחר ציפוי מוצק, לכסות עוגות עם כיפות עוגה או רופף עם נייר; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
49
הרכבה וקישוט
50
תערובת של ורדים לבנים גדולים וזעירים וחופשיות (כ -5 תריסר)
51
מניחים עוגת 9 אינץ 'על פינים בעוגה 12 אינץ'.
52
מניחים עוגת 6 אינץ 'על פינים בעוגה 9 אינץ'.
53
מניחים ורדים גדולים בין השכבות התחתונות והאמצעיות, מתאים ורדים זעירים ו freesias למלא מקום. למלא את החלל בין שכבות באמצע העליון עם תערובת של פרחים.
54
ברי compote
מרכיבים שתצטרך
Compote
פירות יער
55
קומפוט פירות זה תורם צבע וניגוד טעם לכל מנה של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
Compote
פירות
56
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה; לזרוק מעיל. כיסוי; צמרמורת עד טופס מיצים, לפחות 1 שעה ועד 6 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
57
הגשה
58
מניחים שכבות עוגה העליון באמצע על משטח העבודה.
59
הסר פרחים וסלעים מעוגות.
60
חותכים את העוגה העליונה לתוך 8 פרוסות.
61
חותכים את העוגה האמצעית ל -16 פרוסות. הכנס סכין ישר למטה לתוך עוגה 12 אינץ '3 אינץ' מקצה. המשך לחתוך סביב עוגה 3 אינץ 'מקצה, מה שהופך 6 אינץ' קוטר המעגל במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סכין
62
חותכים את הטבעת החיצונית ל -18 פרוסות.
63
חותכים מרכז 6 אינץ ' לתוך פרוסות 8.
64
מניחים פרוסות עוגה על צלחות; קומפוט כף לצד כל אחד.