קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות5
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
10 מתכוני קוקטיילים טעימים ומרעננים לינואר!
10 מתכוני קוקטיילים טעימים ומרעננים לינואר!
המבצעים הטובים ביותר על מתנות אוכל: מבצעי בלאק פריידי וסייבר מאנדיי
המבצעים הטובים ביותר על מתנות אוכל: מבצעי בלאק פריידי וסייבר מאנדיי
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
שנה את מערכת היחסים שלך עם אוכל עם ספרי חובה אלה
שנה את מערכת היחסים שלך עם אוכל עם ספרי חובה אלה
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים

עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון

עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון
אם יש לך חלבונים ביצה, קרם של טרטר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון, עוגת חתונה לבנה, ו עוגת חתונה לבנה.

הוראות

1
קרם לימון
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
2
הפוך את curd בשתי קבוצות נפרדות. הוא משמש כמילוי בין שכבות העוגה וכרכיב במוס.
3
להקציף 3 כוסות סוכר ו 4 1/2 כפיות קורנפלור בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להקציף 1 1/2 כוסות מיץ לימון, ואז 18 חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
להוסיף 1 1/2 כוסות חמאה. מבשלים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מעביר קרד לקערה בינונית. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קורט. הפוך אצווה שנייה של קרד, באמצעות אותה כמות של כל מרכיב. מקררים לפחות 1 יום. (ניתן לעשות 7 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
ציפוי
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
7
הפוך את הציפוי בשתי קבוצות נפרדות לפחות יום אחד קדימה. מנה אחת היא לעוגה 12 אינץ' , אחד לשני העוגות האחרות. קרם מחליף חמאה בגיוון זה של ציפוי גבינת שמנת הסטנדרטי, כך שהוא פרוש ישר מהמקרר. השתמש קרם שמנת כבד לתוצאות הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
קרםקרם
ציפויציפוי
חמאהחמאה
8
מניחים 8 אונקיות שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי. מערבבים רק עד שוקולד נמס, חלקה, ופשוט חם (לא להתחמם יתר על המידה); להסיר מעל המים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3 חבילות גבינת שמנת בקערה גדולה עד פלאפי. לנצח 1 1/4 כוסות סוכר, ואז שוקולד חם. מקציפים 2 כוסות שמנת ו 1 1/4 כוסות סוכר בקערה בינונית עד פסגות בינוניות. מקפלים לתוך תערובת גבינת שמנת 3 תוספות. כיסוי; צמרמורת. הפוך אצווה שנייה של ציפוי, באמצעות אותה כמות של כל מרכיב. מקררים ציפוי לפחות 1 יום ועד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
1
מניחים גוש לימון בקערה גדולה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים שוקולד לבן על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי. מערבבים רק עד שוקולד נמס, חלקה, ופשוט חם (לא להתחמם יתר על המידה); להסיר מעל המים. לנצח את הקצפת בקערה גדולה אחרת עד פסגות בינוניות טופס; לקפל שוקולד לבן חם. מקפלים תערובת לימון curd ב 3 תוספות. מכסים קערה ומוס צ ' יל עד קר ולהגדיר, לפחות 1 יום ועד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קרם לימוןקרם לימון
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
3
עוגת חלב תפוזים
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
כתוםכתום
4
השתמש במחצית מרכיבים אלה כדי להפוך את העוגה 12 אינץ 'וחצי כדי להפוך את העוגות 9 אינץ 'ו 6 אינץ'. לנפות את הקמח הראשון, ולאחר מכן למדוד אותו.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מתלה מיקום ממש מתחת למרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה וקמח 12 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם תחתית נשלפת ו 3 אינץ' -צדדים גבוהים. חמאה וקמח מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם תחתית נשלפת וצדדים גבוהים 3 אינץ'. חמאה וקמח מחבת עוגה בקוטר 6 אינץ 'עם תחתית נשלפת וצדדים גבוהים 3 אינץ'. לנפות 5 1/2 כוסות קמח עוגה מנופה, 5 1/2 כפיות אבקת אפייה, ו 1 1/4 כפיות מלח 3 פעמים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
קערהקערה
תנורתנור
6
מערבבים 1 1/2 כוסות חלב חמאה, 3 כפות מיץ תפוזים להתרכז, ו 2 1/2 כפות וניל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
באמצעות מיקסר חשמלי, היכו 3/4 כוס (1 1/2 מקלות) חמאה בקערה גדולה עד חלקה ורך. בהדרגה לנצח 1 1/4 כוסות סוכר, ואז 3/4 כוס שמן. הכה ב 1 יותר סוכר כוס. מקציפים בתערובת קמח ב 4 תוספות לסירוגין עם תערובת חלב חמאה ב 3 תוספות, גירוד למטה הצדדים של קערה לעתים קרובות. באמצעות מקצף יבש נקי, לנצח 1 1/4 כוסות (על 1
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
חלבונים ביצה 1/4 קרם כפית של טרטר בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, מכות עד הלבנים נופלים מ חובטים עבה, נפוח (לא נוקשה) סרט, על 4 דקות. מקפלים לבנים לתוך הבלילה ב 4 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מעביר הבלילה למחבת 12 אינץ מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים עוגה עד חום ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 25 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
חותכים סביב עוגה כדי לשחרר; להסיר צדדים מחבת. לשמור על טמפרטורת התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
הפוך אצווה שנייה של בלילת עוגה בעקבות אותה טכניקה כמו לעוגה הראשונה ושימוש באותה כמות של כל מרכיב.
13
להעביר 8 1/2 הבלילה כוסות למחבת מוכנה 9 אינץ'; להעביר 4 הבלילה כוסות למחבת מוכנה 6 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
אופים עוגות עד חום ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 10 דקות עבור עוגה 6 אינץ 1 שעה 18 דקות עבור עוגה 9 אינץ'. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
חותכים סביב עוגות כדי לשחרר.
16
הסר צדדים מחבת. לקרר את כל העוגות לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום לפני מילוי וציפוי העוגות. להחזיר עוגות למחבתות. מכסים בנייר כסף ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
17
מילוי ועוגות זיגוג
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
18
כדי להקל על מילוי וציפוי העוגות, השתמשו בתחתיות טארט-פאן או קנו סיבובי קרטון מחנות אספקת עוגות וממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
לדחוף עוגה 12 אינץ ' עד לשחרר מחבת. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך מספיק של קרום העליון כדי להפוך את העוגה 2 1/2 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
מחבתמחבת
20
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות, כל אחד על 3/4 אינץ ' עבה. באמצעות טרט-פאן התחתון או 11 אינץ ' קרטון עגול, להעביר שכבה עליונה לעבוד משטח ומכסה; להעביר את השכבה האמצעית לעבוד משטח ומכסה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
21
חותכים את השכבה התחתונה מתחתית המחבת ומניחים על תחתית טארט-פאן או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
22
מורחים נדיב 1 3/4 כוסות מוס מעל. טיפה 1 3/4 כוסות curd על ידי כף ו להפיץ לכסות מוס בשכבה אפילו. מקררים עד מוס קורד הם המשרד, על 1 שעה. באמצעות תחתית טארט-פאן, מניחים שכבה אמצעית על השכבה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
23
מורחים עם אותן כמויות של מוס וקרד. באמצעות תחתית טארט-פאן, מניחים שכבה עליונה על עוגה ולחץ קלות. מקררים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
24
לדחוף 9 אינץ עוגה עד לשחרר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
25
חותכים מספיק קרום העליון כדי להפוך את העוגה 2 1/2 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
26
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות, כל אחד על 3/4 אינץ ' עבה. באמצעות טרט-פאן התחתון או קרטון עגול, להעביר שכבה עליונה לעבוד משטח לכסות; לחזור עם השכבה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
27
חותכים את השכבה התחתונה מן המחבת התחתונה ומניחים על 8 אינץ ' טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
28
מורחים 1 1/4 כוסות מוס מעל. זרוק נדיב 2/3 כוס curd על ידי כפות ו להפיץ לכסות מוס בשכבה אפילו. מקררים עד מוס קורד הם המשרד, על 1 שעה. באמצעות תחתית טארט-פאן, מניחים שכבה אמצעית על השכבה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
29
מורחים עם אותה כמות של מוס וקורד. באמצעות תחתית טארט-פאן, מניחים שכבה עליונה על עוגה ולחץ קלות. מקררים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
30
לדחוף עוגה 6 אינץ ' עד לשחרר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
31
חותכים מספיק קרום העליון כדי להפוך את העוגה 2 1/2 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
32
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות, כל אחד על 3/4 אינץ ' עבה.
33
העבר שכבה עליונה כדי לעבוד משטח לכסות; לחזור עם השכבה האמצעית.
34
חותכים את השכבה התחתונה מן המחבת התחתונה ומניחים על 5 אינץ ' טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
35
מורחים 1/2 כוס מוס נדיב מעל. ירידה 6 כפות curd על ידי כף, להתפשט כדי לכסות מוס בשכבה אפילו. מקררים עד מוס קורד הם המשרד, על 1 שעה. באמצעות מרית גדולה, למקם את השכבה האמצעית על השכבה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
36
מורחים עם אותה כמות של מוס וקורד. באמצעות מרית גדולה, מניחים שכבה עליונה על עוגה ולחץ קלות. מקררים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
37
מורחים 2 1/4 כוסות ציפוי דק מעל וצדדים של עוגה 12 אינץ ' התאספו כמו המעיל הראשון.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
38
מורחים 1 1/2 כוסות ציפוי דק על גבי וצדדים של עוגה 9 אינץ ' התאספו.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
39
מורחים 3/4 כוס ציפוי דק מעל וצדדים של עוגה 6 אינץ ' התאספו. צ ' יל כל העוגות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
40
מורחים 5 כוסות ציפוי מעל עוגת 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
41
מורחים 3 2/3 כוסות ציפוי מעל עוגת 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
42
מורחים 2 כוסות ציפוי מעל עוגת 6 אינץ'. להכניס למקרר עוגה 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
43
מניחים עוגת 12 אינץ ' על מגש. לחץ על ידית 1 ישר למטה למרכז ודרך לתחתית העוגה. מארק dowel 1 1/4 אינץ ' מעל הרמה של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
44
הסר את המפולת וחתך עם סכין משונן בנקודה מסומנת.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
45
חותכים 7 פינים נוספים לאותו אורך. תלחץ על כפתור 1 בחזרה למרכז העוגה. לחץ על הנותרים 7 פינים לתוך עוגה, במרווחים שווה זה מזה ו 3 עד 3 1/4 אינץ ' ממרכז פידל. עוגת צ ' יל עם פינים.
46
לחץ על פילה 1 ישר למטה למרכז העוגה 9 אינץ'. מארק dowel 1 1/4 אינץ ' מעל הרמה של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
47
הסר את המפולת וחתך עם סכין משונן בנקודה מסומנת.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
48
חותכים 5 יותר פינים לאותו אורך. תלחץ על כפתור 1 בחזרה למרכז העוגה. לחץ על הפינים הנותרים לתוך עוגה, במרווחים שווה זה מזה ו 2 אינץ ' ממרכז; צמרמורת עם פינים. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחר ציפוי מוצק, לכסות עוגות עם כיפות עוגה או רופף עם נייר; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
49
הרכבה וקישוט
50
תערובת של ורדים לבנים גדולים וזעירים וחופשיות (כ -5 תריסר)
51
מניחים עוגת 9 אינץ 'על פינים בעוגה 12 אינץ'.
52
מניחים עוגת 6 אינץ 'על פינים בעוגה 9 אינץ'.
53
מניחים ורדים גדולים בין השכבות התחתונות והאמצעיות, מתאים ורדים זעירים ו freesias למלא מקום. למלא את החלל בין שכבות באמצע העליון עם תערובת של פרחים.
54
ברי compote
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
פירות יערפירות יער
55
קומפוט פירות זה תורם צבע וניגוד טעם לכל מנה של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
פירותפירות
56
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה; לזרוק מעיל. כיסוי; צמרמורת עד טופס מיצים, לפחות 1 שעה ועד 6 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
57
הגשה
58
מניחים שכבות עוגה העליון באמצע על משטח העבודה.
59
הסר פרחים וסלעים מעוגות.
60
חותכים את העוגה העליונה לתוך 8 פרוסות.
61
חותכים את העוגה האמצעית ל -16 פרוסות. הכנס סכין ישר למטה לתוך עוגה 12 אינץ '3 אינץ' מקצה. המשך לחתוך סביב עוגה 3 אינץ 'מקצה, מה שהופך 6 אינץ' קוטר המעגל במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
62
חותכים את הטבעת החיצונית ל -18 פרוסות.
63
חותכים מרכז 6 אינץ ' לתוך פרוסות 8.
64
מניחים פרוסות עוגה על צלחות; קומפוט כף לצד כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote

מרכיבים

11(יכול להיות או להרחיק)1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה1פיינטאוכמניות טריותאוכמניות טריות1פיינט2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)3בצל צהוב בינוני, קצוץקמח עוגה מנופהקמח עוגה מנופה397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן מיובא (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק (לא להשתמש בשבבים)שוקולד לבן מיובא (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק (לא להשתמש בשבבים)9(יכול להיות או להרחיק)עמילן תירסעמילן תירס1קילוגרםחבילות פילדלפיה-מותג גבינת שמנת, טמפרטורת החדרחבילות פילדלפיה-מותג גבינת שמנת, טמפרטורת החדר1(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלבוני ביצה (כ -20 גדולים)חלבוני ביצה (כ -20 גדולים)36largesחלמוניםחלמונים3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלימון curd (ראה לעיל)לימון curd (ראה לעיל)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי6(חוֹרֶף)מוקפא קפוא מיץ תפוזים להתרכזמוקפא קפוא מיץ תפוזים להתרכז1פיינטפטל טריפטל טרי3(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8pintsתותים טריים, קליפות, חצויתותים טריים, קליפות, חצוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(3 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר5(חוֹרֶף)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1גדולתערובת של ורדים לבנים זעירים ופרסיות (כ -5 תריסר)תערובת של ורדים לבנים זעירים ופרסיות (כ -5 תריסר)