עוגת טאטו
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח) לילי, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו טראפלס שוקו-טאטו, סלט Mock-Tato (בריא ויש לו טעם נהדר!), ו עורות "Faux-tato" טעונים (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. לרסס מחבת צינור מחורץ 12 כוס או מחבת צינור 10 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל.
שים את פתיתי השוקולד ותפוחי האדמה בקערת ערבוב.
מוסיפים מים רותחים ונותנים לעמוד 5 דקות או עד פתיתי תפוחי אדמה מתרככים ושוקולד נמס. מערבבים לשלב.
מוסיפים קמח וכל שאר מרכיבי העוגה למעט צ ' יפס, לתערובת פתית תפוחי אדמה. להתמזג במהירות נמוכה עד לחלח. מקציפים 3 דקות במהירות בינונית (הערה: אני פשוט מעורבב הכל ממש טוב עם כף, ולאחר מכן עורר במשך כדקה כדי להסיר גושים. היו עדיין כמה גושים מפתיתי תפוחי האדמה, אבל הם נעלמו לאחר האפייה). ודא הבלילה היא לא לחמם, ואז לזרוק את שבבי שוקולד (אם משתמשים).
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 45 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב זקוף במחבת במשך 30 דקות. הפוך על צלחת הגשה. מגניב 1 שעה או עד לחלוטין cooled.To הפוך את זיגוג, להמיס 4 עוז. שוקולד עם 3 כפות מים ו 1 כף חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים אבקת סוכר 1/2 כפית וניל. הכה עד חלקה. מערבבים במים נוספים, כמה טיפות בכל פעם במידת הצורך (אני לא צריך שום), עבור עקביות זיגוג הרצוי. מיד זיגוג כפית על עוגה מקורר, המאפשר כמה לרוץ במורד הצדדים.