קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת טאטו

עוגת טאטו
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח) לילי, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו טראפלס שוקו-טאטו, סלט Mock-Tato (בריא ויש לו טעם נהדר!), ו עורות "Faux-tato" טעונים (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. לרסס מחבת צינור מחורץ 12 כוס או מחבת צינור 10 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים את פתיתי השוקולד ותפוחי האדמה בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים מים רותחים ונותנים לעמוד 5 דקות או עד פתיתי תפוחי אדמה מתרככים ושוקולד נמס. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מוסיפים קמח וכל שאר מרכיבי העוגה למעט צ ' יפס, לתערובת פתית תפוחי אדמה. להתמזג במהירות נמוכה עד לחלח. מקציפים 3 דקות במהירות בינונית (הערה: אני פשוט מעורבב הכל ממש טוב עם כף, ולאחר מכן עורר במשך כדקה כדי להסיר גושים. היו עדיין כמה גושים מפתיתי תפוחי האדמה, אבל הם נעלמו לאחר האפייה). ודא הבלילה היא לא לחמם, ואז לזרוק את שבבי שוקולד (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים 45 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב זקוף במחבת במשך 30 דקות. הפוך על צלחת הגשה. מגניב 1 שעה או עד לחלוטין cooled.To הפוך את זיגוג, להמיס 4 עוז. שוקולד עם 3 כפות מים ו 1 כף חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים אבקת סוכר 1/2 כפית וניל. הכה עד חלקה. מערבבים במים נוספים, כמה טיפות בכל פעם במידת הצורך (אני לא צריך שום), עבור עקביות זיגוג הרצוי. מיד זיגוג כפית על עוגה מקורר, המאפשר כמה לרוץ במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון