קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

עוגת ידידות שלושים יום

עוגת ידידות שלושים יום
שלושים יום עוגת ידידות היא חלב חינם ומספק כ 30 מנות. יש קינוח זה 394 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 749 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תערובת פודינג וניל מיידית, ביצים, נתחי אננס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת ידידות, שלושים שנות אהבה + עוגת שוקולד מריר, ו פאייה דקה שלושים עם עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד: בצנצנת זכוכית גדולה או קערה, לשלב 2 כוסות של המתנע עם 1 יכול של האפרסקים פרוסים ומיץ שלהם (כל פרוסה קצוצה ל 4 חתיכות).
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים 2 1/2 כוסות של סוכר לבן ומערבבים פעם ביום במשך 10 ימים. כאשר לא ערבוב תערובת, לשמור אותו מכוסה במגבת נייר, לסכל, או מכסה רופף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
בואו נשב בטמפרטורת החדר. לא לקרר אותו או לכסות אותו אטום. מחבת מים מתחת לצנצנת או לקערה תרחיק את הנמלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
1
הוסף 1 פחית אננס נתח וזה מיץ.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
מיץמיץ
2
חותכים כל נתח של אננס לשניים. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר לבן. מערבבים פעם אחת כל יום במשך 10 ימים. הצבע צריך להשתנות, ואת התערובת צריכה קצף כאשר עורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אננסאננס
3
יום עשרים: פורסים כל דובדבן לשניים, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
4
הוסף 2 1/2 כוסות של סוכר לבן. מערבבים פעם ביום במשך 10 הימים האחרונים. הדובדבנים יחזירו את המיץ לצבע הורוד שלו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
דובדבניםדובדבנים
מיץמיץ
1
מסננים פירות ושומרים אותו ואת הנוזל. הפרי ישמש בעוגה.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
2
יוצקים את הנוזל לתוך 3 זכוכית או צנצנות ליטר קרמיקה. אחד בשבילך כדי להתחיל העוגה הבאה שלך, ושניים לחברים. העוגה חייבת להתחיל בתוך 3 ימים לאחר קבלת המתנע, או שאתה צריך להקפיא את המתנע להשתמש במועד מאוחר יותר. אין להשתמש במיכלי פלסטיק או מתכת לאחסון נוזל!
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
3
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח שני 9x13 אינץ מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
עדיף לערבב את שתי העוגות בנפרד.
5
שלב 1 קופסה של תערובת העוגה, 1 קופסה של פודינג וניל מיידי, 2/3 כוס של שמן צמחי, ו 4 של הביצים. מערבבים, ולאחר מכן להוסיף 1/2 של פירות שמורים מנוקז מן המתנע. מערבבים, ואז מוסיפים 1 כוס של צימוקים זהובים, 1 כוס האגוזים הקצוצים ו 1 כוס הקוקוס. מערבבים עד שכל החומרים משולבים. הבלילה תהיה נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג וניל מיידיתתערובת פודינג וניל מיידית
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
שמן צמחישמן צמחי
תערובת עוגהתערובת עוגה
קוקוסקוקוס
פירותפירות
ביצהביצה
אגוזיםאגוזים
6
יוצקים את הבלילה למחבת העוגה מוכנה. אני חוזר לעוגה מספר שתיים.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
7
אופים עוגות ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 55 עד 65 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור