עוגת יוגורט תות
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך ציפוי וניל מוקצף, מים, יוגורט תות מקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. . נסו עוגת יוגורט תות, עוגת יוגורט תות, ו עוגת יוגורט וניל תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (325 מעלות F עבור מחבתות כהה או nonstick). בנדיבות גריז וישבנים קמח קל וצדדים של שני 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבתות עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן, חלבוני ביצה ויוגורט עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות; לנצח על מהירות בינונית 2 דקות (הבלילה תהיה גבשושי).
אופים 8 אינץ ' סיבובים 27 עד 32 דקות, 9 אינץ סיבובים 25 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מורחים 1/3 כוס ציפוי מעל 1 שכבת עוגה כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
חותכים כ -10 תותים לפרוסות 1/4 אינץ'; לסדר על שכבת חלבית. למעלה עם שכבה שנייה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
חותכים את התותים הנותרים לשניים; לסדר על גבי עוגה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.