קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה לייב

עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה לייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גורמה לחיות של עוגת יום הולדת ראשונה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לאפייה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה, עוגת יום ההולדת של אבא (aka עוגת השמש של פראני), ו עוגת לפת גורמה (Kihen Fin Veisseriben).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבובים של נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. מחבתות אבק עם קמח נוסף ולהפיל עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לנצח חמאה עם סוכר בקערה גדולה במהירות בינונית גבוהה (רצוי באמצעות מערבל לעמוד) עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
להוסיף תערובת וניל ופעימה 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
6
להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח לסירוגין עם יוגורט 3 קבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב רק עד חלקה. מחלקים הבלילה בין מחבתות (על 2 3/4 כוסות למחבת), מתפשט באופן שווה, ואז ראפ כל מחבת על הדלפק פעם או פעמיים כדי לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים שכבות, החלפת מיקום של מחבתות וסידור מחדש אותם בתנור באמצע זמן האפייה, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת ומלקט עץ מוכנס במרכז כל יוצא נקי, 15 עד 20 דקות בסך הכל עבור מחבתות 9 אינץ 'ו 20 עד 25 דקות בסך הכל עבור מחבתות 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגניב 10 דקות מחבתות על מדפים, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד, ולאחר מכן לטאטא במים רותחים חמים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מחבת מחום וקצף בסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים שוקולדים ווניל, ומערבבים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
4
בואו לעמוד 1 דקה ומערבבים שוב עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
העברת תערובת שוקולד לקערת מתכת ולהגדיר קערה בקערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים תערובת שוקולד עד שהוא התקרר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עם מיקסר חשמלי, להכות בחמאה, 2 כפות בכל פעם, עד משולב ציפוי אור מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
שים שכבה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
2
מורחים 1 כוס של ציפוי מעל. מכסים בשכבה אחרת, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבה שלישית, למטה בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה עם מרית אופסט. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
* הימנע מכל נטייה ייתכן שיהיה עליך להחליף יוגורט דל שומן או ללא שומן עבור יוגורט חלב מלא קרא; אחרת, העוגה לא יהיה לח או רך.* אם אתה גר בניו אינגלנד ויש לך גישה לחמאה האמיתית של קייט, להשתמש בו במקום היוגורט לקחת את העוגה למקום חלומי עוד יותר.* למרות שמערבל לעמוד עובד יפה על הבלילה עוגה, מערבל חשמלי מוחזק ביד יכול לשמש גם (מותגים משתנים בחוזק וכוח עשוי לדרוש זמן מכה ארוך יותר).* שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר או 1 שבוע קדימה קפוא. כך או כך, לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון איטום חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה, אבל לאחר ציפוי זה, לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. * העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמרה בשומר עוגה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'