מיני מנטה גלידת שוקולד עוגות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 548 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלב קוקוס מלא שומן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מיני עוגות שוקולד מנטה, מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות, ו קנטקי דרבי מיני עוגות שוקולד פקאן עם וניל בורבון לרסק גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חלב קוקוס משומר במקרר לצנן לילה; לא לנער.מחממים תנור ל 350ºF. שמן וקמח בנדיבות 2, מאפין 12-כוס pans.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד שמן, סוכר, ביצה, חלב קוקוס וניל, וניל. בקערה נפרדת, מקציפים יחד קמח, קקאו, סודה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
דבש הדרים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים מרכיבים יבשים לקערה עם מרכיבים רטובים, ומערבבים על נמוך עד רק בשילוב. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים על בינוני עד הבלילה חלקה בעיקר ללא גושים גדולים שנותרו, 1-2 דקות.סקופ 1 כף גדושה של הבלילה לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים מחבתות מאפין בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10-12 דקות, עד קם ובישל דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מחבתות מהתנור ולתת לשבת במשך 7 דקות לפני הסרת עוגות מחבת ומניח על מתלה לסיים קירור.לאחר עוגות התקררו לטמפרטורת החדר, להשתמש בסכין משונן לחתוך בזהירות את החלק העליון הכיפתי של כל עוגת מיני, כך צמרות שטוחות. להשליך או לאכול צמרות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר חצי ליטר גלידה מן המקפיא ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות עד התרכך. לגרוף גלידה לתוך קערה בינונית ומערבבים עם כף עץ גדולה עד הגלידה חלקה וגמישה.כף 2 כפות של גלידה בצד לחתוך של עוגה אחת. למעלה עם עוגה שנייה, לחתוך בצד למטה, ולחץ כדי כריך העוגות יחד, באמצעות סכין חמאה לנקות כל גלידה נוספת מהצדדים. עבודה במהירות, חזור עד שכל העוגות כבר מלא וערם, עבור סך של 1
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מכסים בחוזקה להקפיא במשך 1-2 שעות, עד גלידה קפוא מוצק ועוגה קר.בעוד העוגות מצמררות, מניחים 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס, שמן קוקוס ושמן מנטה בסיר קטן על אש נמוכה. ערבוב כל הזמן, להמס שוקולד ושמנים יחד עד פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן מנטה
שמן קוקוס
זילוף בצורת לב
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מחבת מחום ותן לשוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר עוגות מהמקפיא. שוקולד כפית מעל צמרות של עוגות, נותן לו לטפטף במורד הצדדים. חזור עד שכל העוגות היו מכוסות בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
9
מניחים עוגות בחזרה במקפיא במשך 25-30 דקות עד השוקולד התקשח.רק לפני ההגשה, להסיר חלב קוקוס משומר מהמקרר (לא לנער). פחית פתוחה של חלב קוקוס וגרוף קרם קוקוס עבה מהחלק העליון של הפחית, משאיר את המים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קרם קוקוס
זילוף בצורת לב
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
10
מניחים קרם קוקוס לתוך קערה בינונית עם אבקת סוכר, שוט על גבוה עד קרם הוא רך וחלק, 2-3 minutes.To מגישים, להסיר עוגות מקפיא ו dollop עם קצפת קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרם קוקוס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מפזרים שבבי שוקולד הנותרים על גבי קצפת, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.