מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 687 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סודה לשתיה, ביצים, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' וקו עם נייר קלף. חמאה על הקלף ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה ואופים עד ריחני קלוי, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
בואו להתקרר מעט, ואז בערך לקצוץ. לזרוק עם בננות, אננס וקמח 1/2 כוס בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אננס
בננה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לטאטא את הנותרים 2 1/4 כוסות קמח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, סודה לשתייה ומלח בקערה. הכה את הביצים וסוכר מגורען בקערה נפרדת עם מערבל במהירות גבוהה עד עבה וקל, 5 דקות. בהדרגה להכות בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
שמן צמחי
סודה לשתייה
קינמון
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
5
מפזרים את תערובת הקמח על תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות כדי להפוך את הבלילה עבה. מקפלים בתערובת הפקאן-פירות, ולאחר מכן להעביר את הבלילה למחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
פירות
פקאנים
ביצה
6
אופים עד שהעוגות מוצקות וקיסם שיניים מוכנס לאמצע יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. מגניב במחבתות על מתלה, 25 דקות, ואז להפוך את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
הפוך את הציפוי: לנצח את גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד רך, ולאחר מכן בהדרגה להכות את החמאה עד בשילוב. לנפות את הסוכר ' ממתקים על תערובת גבינת שמנת ופעימה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גבינת שמנת
ציפוי
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
8
מוסיפים את גרידת הלימון ווניל ומכים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
וניל
9
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
10
מורחים על מחצית הציפוי על גבי, ולאחר מכן לכסות עם שכבת העוגה השנייה.