עוגת כרוב כבוש שוקולד גרמנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת כרוב כבוש שוקולד גרמנית. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, אבקת קקאו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת כרוב כבוש שוקולד גרמנית, מרק כרוב כבוש גרמני, ו בשר חזיר וכרוב כבוש גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות 8 אינץ', עגול או מרובע.
קרם ביסודיות חמאה וסוכר. מקציפים ביצים ווניל.
מנפים יחד קקאו, קמח, אבקת אפייה, סודה ומלח, ומוסיפים לסירוגין עם מים לתערובת ביצה. מערבבים בכרוב הכבוש.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות או עד מפרט עץ יוצא נקי. כפור עם השוקולד האהוב עליך או ציפוי לבן.