עוגת לחם בננה
עוגת לחם בננה היא עוגת קראנץ' צמחוני ומספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך דגנים, שיבולת שועל מיושנת, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת לחם בננה, לחם בננה גרנולה קראנץ, ו לחם בננה ביסקוף קראנץ' (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לערבב 1 כוס קמח, סוכר מגורען,אבקת אפייה, קינמון ומלח 1/4 כפית.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה מומסת, חלב, ביצה ווניל; לערבב היטב. Mash 1 בננה( על 1/2 כוס), ולהוסיף לבלילה; לערבב היטב.
חותכים את הבננה שנותרה לפרוסות 1/4 אינץ'; מניחים בשכבה אחת מעל הבלילה.
בקערה בינונית, לערבב 1/2 כוס קמח, סוכר חום, שיבולת שועל ו 1/8 כפית מלח. מערבבים ב 1/2 כוס חמאה מומסת.
מוסיפים דגנים ופקאנים; מערבבים היטב.
מפזרים ציפוי על פרוסות בננה.
הסר מהתנור, באופן רופף לכסות עם נייר.
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מקום על מתלה קירור; מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם גלידת וניל,אם תרצה.