אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 16. לקינוח הזה יש 509 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, חלב, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר כף ציון של 15%. נסו עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל, עוגת הקקאו המיושנת של ליזי עם ציפוי קרמל, ו עוגת שוקולד מותכת במילוי קרמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים וקמח ארבע תבניות עוגה עגולות בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר. מקציפים ביצים אחת אחת. לסירוגין מקציפים בתערובת קמח וחלב חמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים שוקולד לא ממותק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את המים הרותחים על השוקולד ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מערבבים שוקולד, וניל ומיץ לימון לבלילת החלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה לתבניות העוגה המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
6
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבתות, ולאחר מכן להפוך על מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים בסיר כבד את החמאה, סוכר הקונדיטורים, הווניל, מיץ הלימון, הסוכר האיכותי והחלב. מערבבים כל הזמן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה ל -225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס) על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סוכר Superfine
1 שאלוט, מגורר או טחון
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים את הסיר מהאש, ומניחים בקערה גדולה מלאה במי קרח. מקציפים מילוי במיקסר חשמלי עד למריחה. בהתחלה זה נראה רק עבודה חמה, קשה, אבל המילוי יתחיל פתאום להתעבות כפי שהוא מתחיל להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
העבירו את המילוי לקערה נקייה, והוא ימשיך להתקרר כשאתם מקפיאים את החלק העליון של כל שכבת עוגה. ערמו את השכבות הקפואות זו על גבי זו.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "