עוגת ליים קטיפה
עוגת ליים קטיפה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לך חטיפי שוקולד, גבינת שמנת, גבינת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת קטיפה עם לימון, עוגת פטל קטיפה, ו עוגת ליים (מתכונים דומים).
הוראות
Fit piecrust לתוך מחבת טארט משומנת קלות 9 1/2 אינץ'; לחץ לתוך קצוות מחורצים. מקפלים כל בצק עודף על פני מחוץ למחבת, וצביטה כדי לאבטח למחבת. (זה ישמור piecrust מ מחליק למטה מחבת כפי שהוא אופה.) בנדיבות זין התחתון הצדדים של piecrust עם מזלג, להקפיא 20 דקות.
מניחים piecrust על תבנית אפייה, ואופים 15 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב על מתלה תיל 20 דקות או עד מגניב לחלוטין. הקש בעדינות על קרום עודף מצדדים של מחבת, באמצעות מערוך.
מיקרוגל שוקולד לבן בקערה קטנה-בטוח במיקרוגל ב 1 גבוה 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מקציפים גבינת שמנת רכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים שוקולד נמס, ומכים עד מעורבב, עוצרים לגרד את הצדדים.
מוסיפים קרם ליים, ומכים עד מעורבב.
כפית לתוך קרום מוכן. מילוי חלק עם מרית. צ ' יל 4 שעות.
סדר סוכריות לימון באופן שווה על גבי טארט. פרופ ספירלות סוכר מקורמל נגד סוכריות לימון.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו סוכריות טיפות לימון.