עוגת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט לימון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 407 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, קמח, ביצים ועוד ביצה אחת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו טארט לימון שלם, למטה תחת עוגת לימון, ו עוגת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לעשות בצק: מחממים תנור ל 400 מעלות. בקערה של מעבד מזון להוסיף קמח, סוכר קונדיטור, ומלח. דופק לערבב.
מוסיפים חמאה קרה ודופק עד שהוא מעורבב וגודל אפונה קטנה, על 5 פולסים.
מוסיפים ביצה ודופק עד שהבצק מתחבר לכדור.
הקש בצק למחבת טארט 9 אינץ'. בצק זין בכל רחבי עם מזלג. עוגת טארט צ ' יל במקרר במשך 30 דקות. מכסים את החלק התחתון של הטארט בנייר קלף ואז למלא עם משקולות עוגה או שעועית.
אופים פגז במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
הפוך מילוי: בקערה בינונית, להשתמש מקצף חשמלי כדי להכות קלות יחד ביצים ביצה לבן.
להקציף בסוכר, גרידה, ומיץ. היכו נמוך עד משולב מעט מעובה, על 2 דקות.
בקערה קטנה, לנצח שמנת כבדה עד עבה אבל לא קצפת, על 3 דקות. מקפלים שמנת לתערובת לימון.
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט ואופים במשך 40 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.