עוגת לימון
עוגת לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 167 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, ממתקים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת לימון מאפס - עוגת טפטוף לימון, Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 2 (8 1/2 על 4 1/4 על ידי 2 1/2 אינץ') מחבתות כיכר. אתה יכול גם בשורה התחתונה עם נייר קלף, אם תרצה.
קרם חמאה 2 כוסות סוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, עד אור ורך, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות בינונית, להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, ואת גרידת לימון.
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה. בקערה אחרת, לשלב 1/4 כוס מיץ לימון, חלב חמאה, וניל.
מוסיפים את תערובות הקמח והחמאה לסירוגין לבלילה, מתחילים ומסתיימים בקמח. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד בודק עוגה יוצא נקי.
מערבבים 1/2 כוס סוכר מגורען עם מיץ לימון 1/2 כוס בסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. כאשר העוגות נעשות, לאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
הסר את העוגות מן המחבתות ולהגדיר אותם על סט מתלה מעל מגש או מחבת גיליון; כפית סירופ לימון עליהם. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין.
עבור זיגוג, לשלב את הסוכר ' ממתקים ומיץ לימון בקערה, ערבוב עם מקציף חוט עד חלקה.
יוצקים מעל צמרות העוגות ולאפשר זיגוג לטפטף במורד הצדדים.