קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת לימון

עוגת לימון
אם יש לך גרידת לימון, סוכר מגורען, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון, ברצינות עוגת לימון, ו טארט לימון שלם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גרידת לימון בסיר ומכסים במים על ידי 1/2 אינץ'. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, לנקז את המים. מלא שוב במים וחזור. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים מים שוב, הפעם מוסיפים את הסוכר גם כן. מבשלים במשך 30 דקות, לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מורחים את ההתלהבות על גיליון נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2
בואו להתייבש בן לילה בטמפרטורת החדר (לא לשים במקרר). (טיפ: אם אתה עוטף את הגדילים סביב מקל אכילה ונותן להם להתייבש עטוף, אז למחרת כאשר אתה פותח אותם, הם יחזיקו צורה מתולתלת.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
3
למחרת לזרוק את ההתלהבות עם קצת יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1
לטאטא יחד את הקמח, מלח, אבקת סוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החמאה או להשתמש באצבעות (הנקיות) שלך, או להשתמש בבלנדר מאפה, כדי לערבב את החמאה לתוך הקמח עד שהבצק יוצר פירורים וגושים קשקשים. נסו לוודא שכל הקמח מצופה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
עם כף עץ, לערבב את הביצה, 1/4 כפית תמצית שקדים, ו 1 כפית של גרידת לימון. המשך לערבב עד הבצק גושים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
לצנן את קרום טארט: צורה לכדור, לשטח לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק, לקרר לפחות שעה או עד 2 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
תנור טרום חימום עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מרדדים את קרום טארט: אם הבצק קר בן לילה, לתת לו לשבת בטמפרטורה לפחות 10-15 דקות לפני הניסיון לעבוד עם זה. זה מאפשר לבצק להירגע מספיק כדי להיות גמיש במקצת לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מרדדים את הבצק או לפזר את הבצק ואת פני השטח מתגלגלים עם קמח קטן, או שאתה יכול לגלגל את הבצק בין שני גיליונות של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
8
מגלגלים את הבצק למעגל 2 אינץ 'רחב יותר מאשר מחבת טארט שלך (על סיבוב 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
לחץ את הבצק לתוך מחבת טארט. השתמש בפין שלך כדי לאזן את הבצק לאורך הקצוות של המחבת. להקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מראש לאפות את קרום טארט: 
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מניחים רדיד אלומיניום על הנייר ומעצבים אותו בעדינות לבצק במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים משקולות עוגה (שעועית יבשה, סוכר, אורז או משקולות עוגה קרמיקה).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
13
אופים ב 177° במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר מהתנור, הרם את הצדדים של רדיד אלומיניום כדי להסיר את משקולות העוגה, ולתת את הקרום להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הפוך את מילוי הלימון: להמס חמאה וcrème fraîche יחד על דוד כפול, ערבוב לשלב. (אם אין לך דוד כפול, להביא כמה סנטימטרים של מים כדי להתבשל בסיר, מניחים פלדת אל-חלד או קערת pyrex על גבי הסיר, מוודא בתחתית הקערה לא נוגע במים רותחים.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קרם לימוןקרם לימון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
הסר את המחבת העליונה מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
בקערה שנייה על הדוד הכפול, לטאטא את הביצים וחלמון ביצה רק מספיק זמן כדי לחמם אותם.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
הסר מהחום והכה בתערובת החמאה, ולאחר מכן מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
19
מסננים את התערובת דרך מסננת לקערה נקייה ומניחים מעל המים הבוערים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
מוסיפים את הסוכר ואת ההתלהבות להקציף עד חם לגעת, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
להרכיב ולאפות את הטארט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
22
יוצקים את מילוי הלימון לתוך הקרום ואופים ב 177° במשך 25 דקות או עד שנקבע באמצע.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
23
צ ' יל לפני ההגשה: 
24
בואו להתקרר על מדף. צ ' יל במקרר. כאשר מוכן לשרת, העליון טארט עם גרידת לימון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרידת לימון, ג'וליאן.גרידת לימון, ג'וליאן.2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות קמח1/2 כוסות קמח1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס אבקת סוכר1/2 כוס אבקת סוכר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(מקל 1, או 1/4 פאונד, 112 גרם) חמאה ללא מלח, מתרכך בטמפרטורת החדר(מקל 1, או 1/4 פאונד, 112 גרם) חמאה ללא מלח, מתרכך בטמפרטורת החדר1גדולביצה, הוכהביצה, הוכה0(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים11 קילו קישואים,כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם fraîche (יכול שמנת חמוצה)קרם fraîche (יכול שמנת חמוצה)2largesביציםביצים3largesחלמוניםחלמונים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי150אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס סוכר מגורען3/4 כוס סוכר מגורען2(יכול להיות או להרחיק)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט לימון ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "