אם יש לך גרידת לימון, סוכר מגורען, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון, ברצינות עוגת לימון, ו טארט לימון שלם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים גרידת לימון בסיר ומכסים במים על ידי 1/2 אינץ'. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, לנקז את המים. מלא שוב במים וחזור. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים מים שוב, הפעם מוסיפים את הסוכר גם כן. מבשלים במשך 30 דקות, לנקז.
בואו להתייבש בן לילה בטמפרטורת החדר (לא לשים במקרר). (טיפ: אם אתה עוטף את הגדילים סביב מקל אכילה ונותן להם להתייבש עטוף, אז למחרת כאשר אתה פותח אותם, הם יחזיקו צורה מתולתלת.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילה
3
למחרת לזרוק את ההתלהבות עם קצת יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1
לטאטא יחד את הקמח, מלח, אבקת סוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החמאה או להשתמש באצבעות (הנקיות) שלך, או להשתמש בבלנדר מאפה, כדי לערבב את החמאה לתוך הקמח עד שהבצק יוצר פירורים וגושים קשקשים. נסו לוודא שכל הקמח מצופה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
עם כף עץ, לערבב את הביצה, 1/4 כפית תמצית שקדים, ו 1 כפית של גרידת לימון. המשך לערבב עד הבצק גושים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
כסף ללא נעליים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
לצנן את קרום טארט: צורה לכדור, לשטח לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק, לקרר לפחות שעה או עד 2 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
תנור טרום חימום עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מרדדים את קרום טארט: אם הבצק קר בן לילה, לתת לו לשבת בטמפרטורה לפחות 10-15 דקות לפני הניסיון לעבוד עם זה. זה מאפשר לבצק להירגע מספיק כדי להיות גמיש במקצת לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
7
מרדדים את הבצק או לפזר את הבצק ואת פני השטח מתגלגלים עם קמח קטן, או שאתה יכול לגלגל את הבצק בין שני גיליונות של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
13
אופים ב 177° במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר מהתנור, הרם את הצדדים של רדיד אלומיניום כדי להסיר את משקולות העוגה, ולתת את הקרום להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הפוך את מילוי הלימון: להמס חמאה וcrème fraîche יחד על דוד כפול, ערבוב לשלב. (אם אין לך דוד כפול, להביא כמה סנטימטרים של מים כדי להתבשל בסיר, מניחים פלדת אל-חלד או קערת pyrex על גבי הסיר, מוודא בתחתית הקערה לא נוגע במים רותחים.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
קרם לימון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
הסר את המחבת העליונה מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
בקערה שנייה על הדוד הכפול, לטאטא את הביצים וחלמון ביצה רק מספיק זמן כדי לחמם אותם.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
הסר מהחום והכה בתערובת החמאה, ולאחר מכן מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
19
מסננים את התערובת דרך מסננת לקערה נקייה ומניחים מעל המים הבוערים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
מוסיפים את הסוכר ואת ההתלהבות להקציף עד חם לגעת, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
להרכיב ולאפות את הטארט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
22
יוצקים את מילוי הלימון לתוך הקרום ואופים ב 177° במשך 25 דקות או עד שנקבע באמצע.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
23
צ ' יל לפני ההגשה:
24
בואו להתקרר על מדף. צ ' יל במקרר. כאשר מוכן לשרת, העליון טארט עם גרידת לימון מסוכר.
טארט לימון ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.