קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון מאייר עם קרם לבנדר

עוגת לימון מאייר עם קרם לבנדר
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו לבנדר מאייר לימון קוקטייל טום קולינס, Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו Meyer Lemon Sour Cream Pound Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך התחתון של המחבת טופס האביב לנעול בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחבת מברשת עם חמאה מומסת, ואז לצנן 2 דקות להגדיר. שורה תחתונה של מחבת עם סיבוב של נייר קלף, ולאחר מכן מברשת מחבת קלף עם שכבה נוספת של חמאה מומסת וצינה 2 דקות יותר. אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
היכו יחד חלמונים וסוכר 1/2 כוס בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ועבה, על 3 דקות. במהירות בינונית, להכות בשמן וגרידת לימון ומיץ עד רק בשילוב. לנפות קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לנצח את הלבנים עם מלח בקערה גדולה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד קצף, ואז להוסיף 1/4 הנותרים סוכר כוס קצת בכל פעם, מכות, ולהמשיך לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות רכות. בעדינות לקפל שליש של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
העברת הבלילה למחבת springform, החלקה למעלה, בעדינות ראפ נגד הדלפק פעם או פעמיים כדי לחסל את כל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
7
אופים עד חום זהוב (החלק העליון ייסדק מעט) ודוקרן עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 40 עד 50 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בצד של מחבת ועוגה מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה (הצדדים יהיה מערה קצת).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לטאטא יחד סוכר, קמח, ומלח בסיר כבד קטן, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ואז מבשלים, מקציפים, עד מעובה, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום.
3
מקציפים חלמון בקערה קטנה, ואז מוסיפים בערך רבע מתערובת מיץ לימון, מקציפים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא לתוך תערובת לימון-מיץ הנותרים להרתיח בעדינות, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום ומערבבים בחמאה וגרירה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
להעביר מילוי לקערה לכסות את פני השטח עם נייר קלף בחמאה. להירגע עד מגניב, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להביא שמנת, דבש, פרחי לבנדר רק לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת תלול, מכוסה, 30 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, השלכת מוצקים, וצנן קרם לבנדר, מכוסה, עד קר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הפוך עוגה וזרוק קלף.
2
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות אפילו עם סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
3
העברת שכבה 1, בצד לחתוך למעלה, לצלחת עוגה. קל להקציף מילוי כדי לשחרר, ואז להפיץ חצי מילוי באופן שווה על שכבת עוגה על צלחת, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים שכבת עוגה שנייה על מילוי וממרח עם מילוי שנותר באותו אופן. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה, הקשה בעדינות כך המילוי הוא התפשט לקצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
ממש לפני ההגשה, להכות קרם לבנדר עם מקצף עד שהוא מעובה בקושי מחזיק פסגות רכות. עוגת אבק עם ממתקים סוכר ומגישים עם קרם לבנדר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר