חסילונים קריספי Herbed עם איולי צ'ייב
נסו חסילונים קריספי Herbed עם איולי צ'ייב, שרימפס כבושים עם איולי לימון צ'ייב, ו חסה עם שרימפס, אספרגוס, וצ'ייב איולי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 כוס panko, פטרוזיליה, טימין, ופלפל אדום כתוש במעבד מזון מיני; דופק לשלב.
שלב תערובת עשב עם נשאר 1/2 כוס panko בצלחת רדודה.
מניחים קורנפלור וחלבוני ביצה במנות רדודות נפרדות.
מפזרים שרימפס עם מלח ופלפל שחור. לדלות חצי שרימפס בקורנפלור, מתנער עודף; לטבול לתוך חלבונים ביצה. דל שרימפס בתערובת panko; לחץ כדי לדבוק. חזור על הנוהל עם שרימפ שנותר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים חצי שרימפס למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום. חזור עם שאריות שמן ושרימפס.
מערבבים יוגורט ושאר החומרים בקערה קטנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.