קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון-פיסטוק

עוגת לימון-פיסטוק
טארט לימון-פיסטוק עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, חלמון ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימון-פיסטוק, משמש, פיסטוק ועוגת לימון, ו טורט פיסטוק ליים.

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
להוסיף חמאה; לחתוך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים חלמון ביצה ו 3 כפות מי קרח. תהליך עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית זהבמלאים אם הבצק יבש. להתאסף לכדור; להשתטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
עוטףעוטף
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים ב overhang ולחץ, ויוצרים שפה גבוהה עומד. תנקב את הכל עם מזלג. לכסות ולהקפיא 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
7
אופים קרום עד הזהב עמוק, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
העברה לrack; מגניב.
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא 1 כוס סוכר הבא 5 מרכיבים. מבשלים עד שהתערובת מתעבה, מטאטא כל הזמן, כ -10 דקות. להפחית את החום נמוך להקציף 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום. צמרמורת חשופה עד מילוי מוגדר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
קו אפייה קטנה עם נייר כסף. מערבבים 2 כפות סוכר ו 4 כפיות מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח מבלי לערבב עד הזהב חיוור, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
מוסיפים פיסטוקים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
6
מורחים פיסטוקים בשכבה אחת על גיליון מוכן. מגניב לגמרי. פיסטוק חלבי. (טארט ופיסטוקים ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה טארט; לשמור מקורר. לאחסן פיסטוקים אטומים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
מורחיםמורחים
7
בואו טארט לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
8
מפזרים פיסטוקים בגבול 2 אינץ ' סביב קצה של טארט.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
9
חתוך את הטארט לחתיכות.