עוגת לימון-פיסטוק
טארט לימון-פיסטוק עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, חלמון ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימון-פיסטוק, משמש, פיסטוק ועוגת לימון, ו טורט פיסטוק ליים.
הוראות
להוסיף חמאה; לחתוך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלמון ביצה ו 3 כפות מי קרח. תהליך עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית זהבמלאים אם הבצק יבש. להתאסף לכדור; להשתטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים ב overhang ולחץ, ויוצרים שפה גבוהה עומד. תנקב את הכל עם מזלג. לכסות ולהקפיא 20 דקות.
אופים קרום עד הזהב עמוק, כ 40 דקות.
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
לטאטא 1 כוס סוכר הבא 5 מרכיבים. מבשלים עד שהתערובת מתעבה, מטאטא כל הזמן, כ -10 דקות. להפחית את החום נמוך להקציף 2 דקות יותר.
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום. צמרמורת חשופה עד מילוי מוגדר, על 2 שעות.
קו אפייה קטנה עם נייר כסף. מערבבים 2 כפות סוכר ו 4 כפיות מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח מבלי לערבב עד הזהב חיוור, על 6 דקות.
מוסיפים פיסטוקים ומערבבים למעיל.
מורחים פיסטוקים בשכבה אחת על גיליון מוכן. מגניב לגמרי. פיסטוק חלבי. (טארט ופיסטוקים ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה טארט; לשמור מקורר. לאחסן פיסטוקים אטומים בטמפרטורת החדר.
בואו טארט לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
מפזרים פיסטוקים בגבול 2 אינץ ' סביב קצה של טארט.