קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת ליקר ביצים

עוגת ליקר ביצים
מתכון עוגת ליקר ביצים ניתן להכין בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 1081 אדם התרשמו מתכון זה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש אבקת אפייה, ברנדי, ברנדי, אבקת סוכר. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת ליקר ביצים, עוגת ליקר ביצים, ו עוגת ליקר ביצים.

הוראות

1
משרים את החמוציות. משרים חמוציות מיובשות קצוצות וגרידת תפוזים בברנדי בקערה קטנה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור. התאם מתלה לשלישי התחתון של תנור. מחממים התנור ל 163°. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של מחבת 9 עד 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים מרכיבים יבשים. בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שמנת החמאה והסוכר. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה עד שמנת, 30-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך, על 5 דקות. לגרד קערה עם מרית גומי מדי פעם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, להכות 1 דקה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מוסיפים את תמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8
מוסיפים מרכיבים יבשים וליקר ביצים לתערובת סוכר חמאה. 
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
הסר את קערת הערבוב מן המיקסר ולהשתמש מרית גומי כדי להוסיף בעדינות את החומרים יבשים ב 4 תוספות, לסירוגין עם ליקר ביצים (להתחיל ולסיים עם מרכיבים יבשים). מקפלים בעדינות גרידת תפוז, חמוציות מיובשות וכל ברנדי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
אופים. כפית את הבלילה לתוך מחבת bundt מוכן להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים ב 325°f 55-60 דקות, או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז ומושך מן הצדדים של המחבת. אתה יכול גם להשתמש שיפוד במבוק ולהכניס לתוך החלק העבה ביותר של העוגה. אם זה יוצא נקי, זה נעשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מגניב. 
13
הסר מהתנור להתקרר זקוף במחבת על מתלה במשך 10 דקות. הפוך את העוגה על מתלה בעוד העוגה עדיין חמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
בואו להתקרר לחלוטין.
15
הכן זיגוג. לאחר העוגה התקררה לחלוטין, להכין זיגוג על ידי לטאטא יחד אבקת סוכר, מיץ תפוזים, וברנדי. (אתה יכול תת ברנדי עם יותר מיץ תפוזים או מים אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
הפוך את זיגוג עבה, אם אתה רוצה טפטוף עבה, מבוטא, או לעשות את זה רזה יותר אם אתה רוצה זיגוג כי הוא קצת שקוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
עוגת זיגוג. 
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
מניחים עוגה על מגש הגשה. לתקוע כמה חורים בחלק העליון ולטפטף עם ברנדי אם אתה רוצה. השתמש בכפית כדי להזרים את הזיגוג על העוגה בתנועות הלוך ושוב כדי ליצור תבנית פסים. או, אם הזיגוג הוא דק מספיק, אתה יכול להשתמש במברשת מאפה לצחצח על זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשות, קצוצותחמוציות מיובשות, קצוצות12 כפיות אבקת שוםלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ברנדי (יכול תת מיץ תפוזים או מים)ברנדי (יכול תת מיץ תפוזים או מים)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)0חתיכות טופי הית' ברגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים0חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה לא מלוחה(2 מקלות) חמאה לא מלוחה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר מגורען לבןסוכר מגורען לבן5largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ברנדי לטפטוף על העוגה (אופציונלי)ברנדי לטפטוף על העוגה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שוםכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך12 כפיות אבקת שוםברנדי או רום כההברנדי או רום כהה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת ליקר ביצים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.