קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת ליקר ביצים

עוגת ליקר ביצים
מתכון עוגת ליקר ביצים ניתן להכין בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 1081 אדם התרשמו מתכון זה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש אבקת אפייה, ברנדי, ברנדי, אבקת סוכר. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת ליקר ביצים, עוגת ליקר ביצים, ו עוגת ליקר ביצים.

הוראות

1
משרים את החמוציות. משרים חמוציות מיובשות קצוצות וגרידת תפוזים בברנדי בקערה קטנה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור. התאם מתלה לשלישי התחתון של תנור. מחממים התנור ל 163°. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של מחבת 9 עד 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים מרכיבים יבשים. בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שמנת החמאה והסוכר. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה עד שמנת, 30-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך, על 5 דקות. לגרד קערה עם מרית גומי מדי פעם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, להכות 1 דקה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים את תמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8
מוסיפים מרכיבים יבשים וליקר ביצים לתערובת סוכר חמאה. 
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
הסר את קערת הערבוב מן המיקסר ולהשתמש מרית גומי כדי להוסיף בעדינות את החומרים יבשים ב 4 תוספות, לסירוגין עם ליקר ביצים (להתחיל ולסיים עם מרכיבים יבשים). מקפלים בעדינות גרידת תפוז, חמוציות מיובשות וכל ברנדי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
אופים. כפית את הבלילה לתוך מחבת bundt מוכן להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים ב 325°f 55-60 דקות, או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז ומושך מן הצדדים של המחבת. אתה יכול גם להשתמש שיפוד במבוק ולהכניס לתוך החלק העבה ביותר של העוגה. אם זה יוצא נקי, זה נעשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מגניב. 
13
הסר מהתנור להתקרר זקוף במחבת על מתלה במשך 10 דקות. הפוך את העוגה על מתלה בעוד העוגה עדיין חמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
בואו להתקרר לחלוטין.
15
הכן זיגוג. לאחר העוגה התקררה לחלוטין, להכין זיגוג על ידי לטאטא יחד אבקת סוכר, מיץ תפוזים, וברנדי. (אתה יכול תת ברנדי עם יותר מיץ תפוזים או מים אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
הפוך את זיגוג עבה, אם אתה רוצה טפטוף עבה, מבוטא, או לעשות את זה רזה יותר אם אתה רוצה זיגוג כי הוא קצת שקוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
עוגת זיגוג. 
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
מניחים עוגה על מגש הגשה. לתקוע כמה חורים בחלק העליון ולטפטף עם ברנדי אם אתה רוצה. השתמש בכפית כדי להזרים את הזיגוג על העוגה בתנועות הלוך ושוב כדי ליצור תבנית פסים. או, אם הזיגוג הוא דק מספיק, אתה יכול להשתמש במברשת מאפה לצחצח על זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשות, קצוצותחמוציות מיובשות, קצוצות1גבינת פרמזן מגוררתלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)4קרום: פירורי קרקר גרהםברנדי (יכול תת מיץ תפוזים או מים)ברנדי (יכול תת מיץ תפוזים או מים)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה לא מלוחה(2 מקלות) חמאה לא מלוחה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר מגורען לבןסוכר מגורען לבן5largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2קרום: פירורי קרקר גרהםברנדי לטפטוף על העוגה (אופציונלי)ברנדי לטפטוף על העוגה (אופציונלי)1גבינת פרמזן מגוררתצלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק1גבינת פרמזן מגוררתברנדי או רום כההברנדי או רום כהה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת ליקר ביצים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.