עוגת ליקר ביצים
מתכון עוגת ליקר ביצים ניתן להכין בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 1081 אדם התרשמו מתכון זה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש אבקת אפייה, ברנדי, ברנדי, אבקת סוכר. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת ליקר ביצים, עוגת ליקר ביצים, ו עוגת ליקר ביצים.
הוראות
משרים את החמוציות. משרים חמוציות מיובשות קצוצות וגרידת תפוזים בברנדי בקערה קטנה במשך 15 דקות.
מחממים תנור. התאם מתלה לשלישי התחתון של תנור. מחממים התנור ל 163°. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של מחבת 9 עד 10 אינץ'.
מערבבים מרכיבים יבשים. בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, ו allspice.
שמנת החמאה והסוכר. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה עד שמנת, 30-45 שניות.
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך, על 5 דקות. לגרד קערה עם מרית גומי מדי פעם לפי הצורך.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, להכות 1 דקה לאחר כל תוספת.
מוסיפים מרכיבים יבשים וליקר ביצים לתערובת סוכר חמאה.
הסר את קערת הערבוב מן המיקסר ולהשתמש מרית גומי כדי להוסיף בעדינות את החומרים יבשים ב 4 תוספות, לסירוגין עם ליקר ביצים (להתחיל ולסיים עם מרכיבים יבשים). מקפלים בעדינות גרידת תפוז, חמוציות מיובשות וכל ברנדי שנותר.
אופים. כפית את הבלילה לתוך מחבת bundt מוכן להתפשט באופן שווה.
אופים ב 325°f 55-60 דקות, או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז ומושך מן הצדדים של המחבת. אתה יכול גם להשתמש שיפוד במבוק ולהכניס לתוך החלק העבה ביותר של העוגה. אם זה יוצא נקי, זה נעשה.
הסר מהתנור להתקרר זקוף במחבת על מתלה במשך 10 דקות. הפוך את העוגה על מתלה בעוד העוגה עדיין חמה.
הכן זיגוג. לאחר העוגה התקררה לחלוטין, להכין זיגוג על ידי לטאטא יחד אבקת סוכר, מיץ תפוזים, וברנדי. (אתה יכול תת ברנדי עם יותר מיץ תפוזים או מים אם אתה רוצה.)
הפוך את זיגוג עבה, אם אתה רוצה טפטוף עבה, מבוטא, או לעשות את זה רזה יותר אם אתה רוצה זיגוג כי הוא קצת שקוף.
מניחים עוגה על מגש הגשה. לתקוע כמה חורים בחלק העליון ולטפטף עם ברנדי אם אתה רוצה. השתמש בכפית כדי להזרים את הזיגוג על העוגה בתנועות הלוך ושוב כדי ליצור תבנית פסים. או, אם הזיגוג הוא דק מספיק, אתה יכול להשתמש במברשת מאפה לצחצח על זיגוג.