קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת ליקר ביצים

עוגת ליקר ביצים
מתכון עוגת ליקר ביצים ניתן להכין בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 1081 אדם התרשמו מתכון זה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש אבקת אפייה, ברנדי, ברנדי, אבקת סוכר. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת ליקר ביצים, עוגת ליקר ביצים, ו עוגת ליקר ביצים.

הוראות

1
משרים את החמוציות. משרים חמוציות מיובשות קצוצות וגרידת תפוזים בברנדי בקערה קטנה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים תנור. התאם מתלה לשלישי התחתון של תנור. מחממים התנור ל 163°. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של מחבת 9 עד 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מערבבים מרכיבים יבשים. בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
שמנת החמאה והסוכר. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה עד שמנת, 30-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך, על 5 דקות. לגרד קערה עם מרית גומי מדי פעם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, להכות 1 דקה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מוסיפים את תמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
8
מוסיפים מרכיבים יבשים וליקר ביצים לתערובת סוכר חמאה. 
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
הסר את קערת הערבוב מן המיקסר ולהשתמש מרית גומי כדי להוסיף בעדינות את החומרים יבשים ב 4 תוספות, לסירוגין עם ליקר ביצים (להתחיל ולסיים עם מרכיבים יבשים). מקפלים בעדינות גרידת תפוז, חמוציות מיובשות וכל ברנדי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
אופים. כפית את הבלילה לתוך מחבת bundt מוכן להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
אופים ב 325°f 55-60 דקות, או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז ומושך מן הצדדים של המחבת. אתה יכול גם להשתמש שיפוד במבוק ולהכניס לתוך החלק העבה ביותר של העוגה. אם זה יוצא נקי, זה נעשה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
מגניב. 
13
הסר מהתנור להתקרר זקוף במחבת על מתלה במשך 10 דקות. הפוך את העוגה על מתלה בעוד העוגה עדיין חמה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
בואו להתקרר לחלוטין.
15
הכן זיגוג. לאחר העוגה התקררה לחלוטין, להכין זיגוג על ידי לטאטא יחד אבקת סוכר, מיץ תפוזים, וברנדי. (אתה יכול תת ברנדי עם יותר מיץ תפוזים או מים אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
16
הפוך את זיגוג עבה, אם אתה רוצה טפטוף עבה, מבוטא, או לעשות את זה רזה יותר אם אתה רוצה זיגוג כי הוא קצת שקוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
עוגת זיגוג. 
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
מניחים עוגה על מגש הגשה. לתקוע כמה חורים בחלק העליון ולטפטף עם ברנדי אם אתה רוצה. השתמש בכפית כדי להזרים את הזיגוג על העוגה בתנועות הלוך ושוב כדי ליצור תבנית פסים. או, אם הזיגוג הוא דק מספיק, אתה יכול להשתמש במברשת מאפה לצחצח על זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשות, קצוצותחמוציות מיובשות, קצוצות11 כף אורגנו מיובשגרידה כתומהגרידה כתומה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסברנדי (יכול תת מיץ תפוזים או מים)ברנדי (יכול תת מיץ תפוזים או מים)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)0חתיכות טופי הית' ברקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל0חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה לא מלוחה(2 מקלות) חמאה לא מלוחה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר מגורען לבןסוכר מגורען לבן5largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסברנדי לטפטוף על העוגה (אופציונלי)ברנדי לטפטוף על העוגה (אופציונלי)11 כף אורגנו מיובשכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך11 כף אורגנו מיובשברנדי או רום כההברנדי או רום כהה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת ליקר ביצים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.