מתכון עוגת ליקר ביצים ניתן להכין בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 1081 אדם התרשמו מתכון זה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש אבקת אפייה, ברנדי, ברנדי, אבקת סוכר. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת ליקר ביצים, עוגת ליקר ביצים, ו עוגת ליקר ביצים.
הוראות
1
משרים את החמוציות. משרים חמוציות מיובשות קצוצות וגרידת תפוזים בברנדי בקערה קטנה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים תנור. התאם מתלה לשלישי התחתון של תנור. מחממים התנור ל 163°. בנדיבות חמאה החלק הפנימי של מחבת 9 עד 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מערבבים מרכיבים יבשים. בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שמנת החמאה והסוכר. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה עד שמנת, 30-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך, על 5 דקות. לגרד קערה עם מרית גומי מדי פעם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, להכות 1 דקה לאחר כל תוספת.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
הסר את קערת הערבוב מן המיקסר ולהשתמש מרית גומי כדי להוסיף בעדינות את החומרים יבשים ב 4 תוספות, לסירוגין עם ליקר ביצים (להתחיל ולסיים עם מרכיבים יבשים). מקפלים בעדינות גרידת תפוז, חמוציות מיובשות וכל ברנדי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון
סוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
אופים. כפית את הבלילה לתוך מחבת bundt מוכן להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
אופים ב 325°f 55-60 דקות, או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז ומושך מן הצדדים של המחבת. אתה יכול גם להשתמש שיפוד במבוק ולהכניס לתוך החלק העבה ביותר של העוגה. אם זה יוצא נקי, זה נעשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מגניב.
13
הסר מהתנור להתקרר זקוף במחבת על מתלה במשך 10 דקות. הפוך את העוגה על מתלה בעוד העוגה עדיין חמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
בואו להתקרר לחלוטין.
15
הכן זיגוג. לאחר העוגה התקררה לחלוטין, להכין זיגוג על ידי לטאטא יחד אבקת סוכר, מיץ תפוזים, וברנדי. (אתה יכול תת ברנדי עם יותר מיץ תפוזים או מים אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
2 קורטים ציפורן טחון
רוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
16
הפוך את זיגוג עבה, אם אתה רוצה טפטוף עבה, מבוטא, או לעשות את זה רזה יותר אם אתה רוצה זיגוג כי הוא קצת שקוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
17
עוגת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
18
מניחים עוגה על מגש הגשה. לתקוע כמה חורים בחלק העליון ולטפטף עם ברנדי אם אתה רוצה. השתמש בכפית כדי להזרים את הזיגוג על העוגה בתנועות הלוך ושוב כדי ליצור תבנית פסים. או, אם הזיגוג הוא דק מספיק, אתה יכול להשתמש במברשת מאפה לצחצח על זיגוג.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת ליקר ביצים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.