עוגת ליקר ביצים
זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. אם יש לכם קצפת, אבקת סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, ו קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים.
הוראות
מערבבים יחד פירורי עוגיות ו 1/4 כוס חמאה מומסת; לחץ בחוזקה לתוך משומן 9 " צלחת עמוקה pieplate.
הסר את הקרום מהתנור, ומפזרים פירורי שוקולד לקרום חם.
בואו לעמוד 5 דקות או עד פירורים להמיס; בזהירות להפיץ שוקולד על החלק התחתון של הקרום עם מרית. תניח בצד.
מערבבים יחד קצפת והבא 3 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול; להביא מים רק כדי מבשלים. מבשלים מעל מים רותחים 6 עד 8 דקות או עד מחומם היטב.
בינתיים, מפזרים ג ' לטין על מים קרים בקערה קטנה; בואו לעמוד 1 דקה.
בהדרגה להקציף רבע מתערובת שמנת חמה לחלמונים.
הוסף לשמנת החמה הנותרת, מקציף כל הזמן.
להקציף בג ' לטין מרוכך. מבשלים מעל מים רותחים 3 עד 5 דקות או עד פודינג מגיע 16
הסר מהחום; להוסיף 1 כף חמאה, ערבוב בעדינות עד חמאה נמס. מילוי מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן. בעדינות לכסות עם לעטוף פלסטיק, לחיצה ישירות על פני השטח של מילוי. צ ' יל פאי לפחות 4 שעות או עד המשרד.
מפזרים אגוז מוסקט ואבקת סוכר על עוגה לפני ההגשה.
מגישים עם dollops של קצפת ועוד אגוז מוסקט, אם תרצה. חנות פאי במקרר.
הערה: שכבת השוקולד תהיה להקשיח כמו פשטידת צמרמורות במקרר. השתמש בסכין חדה ולחץ עדין לחתוך עוגה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.