עוגת לערבב ביסקוטי הדר
עוגת לערבב ביסקוטי הדר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 30. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת לימון, קמח זהב, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי הדר שוקולד, עוגת תערובת לימון Streusel עוגה, ו תערובת עוגה לבנה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז קל או לרסס גיליון עוגיות גדול. בקערה גדולה, מערבבים ביסקוטי מרכיבים עם כפית עד צורות הבצק.
על גיליון עוגיות, לעצב בצק לתוך מלבן 14x3 אינץ', 1/2 אינץ ' עבה.
אופים 19 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות על מדף קירור 15 דקות.
חותכים לרוחב בצק לפרוסות 1/2 אינץ'. סדר פרוסות לחתוך בצד על גיליון עוגיות.
אופים 7 עד 8 דקות או עד תחתית הם חום זהוב בהיר; להפוך פרוסות מעל.
אופים 7 עד 8 דקות יותר או עד תחתית הם חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עד דק מספיק כדי לטפטף.
טפטוף על ביסקוטי. לפני הערימה ביסקוטי, בואו לעמוד על 4 שעות או עד זיגוג מוגדר. החנות מכוסה באופן רופף.