עוגת מולסה
אם יש לכם ציפורן טחון, דבשה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת מולסה, עוגת מולסה חמוציות, ו מולסה עוגה פאונד.
הוראות
מנפים יחד מלח, קינמון, ציפורן, זנגביל, קמח וסודה לשתייה.
קרם קיצור וסוכר בהדרגה, ולאחר מכן להוסיף דבשה וביצים.
מערבבים במרכיבים מנופים. מערבבים קפה חם; הבלילה תהיה דקה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב.