קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת מולסה

עוגת מולסה
אם יש לכם ציפורן טחון, דבשה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת מולסה, עוגת מולסה חמוציות, ו מולסה עוגה פאונד.

הוראות

1
מנפים יחד מלח, קינמון, ציפורן, זנגביל, קמח וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
קרם קיצור וסוכר בהדרגה, ולאחר מכן להוסיף דבשה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
מולסהמולסה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
3
מערבבים במרכיבים מנופים. מערבבים קפה חם; הבלילה תהיה דקה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

ציוד