עוגת מוס לימון
טארט מוס לימון דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 59 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חטיפי שוקולד, garnishes: תלתלים לימון, piecrusts, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו עוגת מוס לימון, עוגת ריבס עם מוס לימון-יוגורט, ו דלעת בננה מוס טארט (מתכונים דומים).
הוראות
Fit piecrust לתוך מחבת טארט משומנת קלות 9 1/2 אינץ'; לחץ לתוך קצוות מחורצים. מקפלים כל בצק עודף על פני מחוץ למחבת, וצביטה כדי לאבטח למחבת. (זה ישמור piecrust מ מחליק למטה מחבת כפי שהוא אופה.) בנדיבות זין התחתון הצדדים של piecrust עם מזלג, להקפיא 20 דקות.
מניחים piecrust על תבנית אפייה, ואופים 15 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב על מתלה תיל 20 דקות או עד מגניב לחלוטין. הקש בעדינות על קרום עודף מצדדים של מחבת, באמצעות מערוך.
מיקרוגל שוקולד לבן בקערה קטנה-בטוח במיקרוגל ב 1 גבוה 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מקציפים גבינת שמנת רכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים שוקולד נמס, ומכים עד מעורבב, עוצרים לגרד את הצדדים.
מוסיפים קרד לימון, ומכים עד מעורבב.
לנצח שמנת כבדה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל לתוך תערובת לימון. תערובת כפית לתוך קרום מוכן, תערובת הרכבה במרכז טארט. (
התערובת תהיה על 2 אינץ ' גבוה יותר מאשר הקצה העליון של הקרום.) Chill 4 שעות.
מקשטים עם תלתלי לימון ופטל טרי,אם תרצה.