עוגת מוס פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי מוס פטל. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פטל, שמנת כבדה, אבקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: עוגת מוס פטל, עוגת מוס פטל, ו מוס פטל.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הופך חום זהוב, על 10 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה, לטאטא את השמנת הכבדה עם הסוכר של קונדיטור עד פסגות רכות טופס.
להעביר למקרר עד מוכן לשימוש.
מניחים 1/4 כוס מים קרים במיכל קטן ומפזרים ג ' לטין. תניח בצד.
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען ופירות יער מופשר ולהביא לרתוח על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם כדי לשבור את חתיכות מוצקות. אפשר את פירות יער להתבשל עד שבור לחלוטין וחלק מהמים התאדה, מעבה את התערובת, על 20 דקות.
הסר מהחום ומיד לטאטא את הג ' לטין פורח.
לטאטא במשך דקה אחת, כדי להבטיח כי הג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
הגדר קערה גדולה מלאה שני שליש הדרך לפסגה עם קרח ומים ולהניח בצד.
מניחים את הסיר עם תערובת ברי לתוך קערה מוכנה של קרח ומים ולאפשר לו להתקרר. מערבבים אותו באופן קבוע כדי לשמור על הג ' לטין מן ההגדרה עד תערובת פטל מרגיש קר למגע, על 5 דקות.
מעבירים את תערובת הפטל לקערה גדולה. מערבבים בערך 1/4 של קצפת צונן, כדי להבהיר את תערובת פטל, ולאחר מכן להשתמש מרית גומי גדולה לקפל במחצית הקצפת הנותרים. מקפלים בעדינות עד שהצבע עקבי, דואגים לא לרוקן את המוס. להחזיר את שאר הקרם למקרר כדי לשמש ציפוי.
יוצקים את המוס לתוך קליפת העוגה מקורר להירגע במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
כאשר מוכן לשרת מחדש את הקצפת הנותרים רק מספיק כדי להחזיר אותו לפסגות רכות. באמצעות שקית צנרת מצויד בצינור קצה כוכב גדול הקרם על החלק העליון של העוגה.
מגישים מיד, ומקררים שאריות.