קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס ריבס-מסקרפונה

עוגת מוס ריבס-מסקרפונה
מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מים, מסקרפונה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו Marsalan ו Mascarpone מוס עם עוגה וגרגרים, מוס מסקרפונה קוקוס, ו ריבס צלוי עם מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° ומניחים מתלה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחבת עוגת 9 אינץ חמאה ותחתית שורה עם סיבוב של קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
נייר חמאה, אז מחבת אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקציפים חמאה וסוכר יחד במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
הכה בביצה ווניל עד רך בשילוב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
מערבבים עד הבלילה היא רק בשילוב. אל תגזים.
9
הבלילה מורחים באופן שווה במחבת ואופים עד העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של מחבת, עץ לבחור או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות (העוגה עדיין יהיה חיוור בצבע, לא חום זהוב).
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגניב במשך 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להתהפך על מתלה ו reinvert כדי מגניב לגמרי בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שלב ריבס, 1 1/4 כוסות סוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר כבד גדול לבשל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד ריבס משחרר מספיק מיץ כדי כמעט לכסות ריבס, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להפחית את החום ואת תערובת מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריבס מתפרק מצטמצם כ 4 כוסות, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3
הסר מהחום.
4
יוצקים תערובת לתוך מסננת בסדר רשת גדולה להגדיר מעל קערה ולאסוף סירופ 1 כוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להעביר עיסת ריבס לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לרכך ג ' לטין הנותרים 1/4 כוס מים 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת ריבס חם עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
הגדר קערה בתוך קערה גדולה יותר של מי קרח ומערבבים תערובת ריבס עד מקורר לטמפרטורת החדר (לא נותנים להגדיר על קרח).
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הכה יחד mascarpone, שמנת כבדה, וניל עם הנותרים 1/4 כוס סוכר עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מקפלים מקורר תערובת ריבס לתוך תערובת mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1
בזהירות חצי מקורר עוגה אופקית, ולאחר מכן להפיץ ריבה על החצי התחתון להרכיב מחדש.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ריבהריבה
2
הפוך את החלק התחתון של מחבת בצורת קפיץ (כדי להקל על להחליק את העוגה מלמטה), ולאחר מכן נעל בצד. תחתית שמן קלות וצדדים של מחבת עם קצת שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
סדר עוגה במרכז מחבת בצורת האביב. מוס ריבס כפית למחבת על עוגה. חלק עליון. מחבת ראפ על הדלפק פעמיים כדי לשחרר כל בועות אוויר ועוגה צוננת, חשופה, עד מוס מוגדר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר כבד קטן כדי לרכך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
חום ג ' לטין על חום נמוך עד שהוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
הסר מהחום ולאחר מכן מערבבים בסירופ ריבס שמור.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
יוצקים זיגוג על מוס צונן, הטיית מחבת מעט כדי לכסות אותו לחלוטין בשכבה אפילו. צינה, חשופה, עד זיגוג מוגדר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות כדי לרכך מעט. לעטוף מגבת מטבח לחה במים חמים סביב הצד של המחבת במשך כ -15 שניות. הפעל את קצה הסכין הדק סביב קצה המחבת, ולאחר מכן לפתוח בעדינות ולהסיר צדדים של מחבת בצורת האביב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* עוגת מוס יכולה להתבצע 1 יום קדימה ונשמר מקורר. כיסוי רופף עם לעטוף פלסטיק פעם זיגוג מוגדר (השתמש קיסמים כדי לשמור על עטיפת פלסטיק מלגעת זיגוג, במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה