קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס ריבס-מסקרפונה

עוגת מוס ריבס-מסקרפונה
מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מים, מסקרפונה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו Marsalan ו Mascarpone מוס עם עוגה וגרגרים, מוס מסקרפונה קוקוס, ו ריבס צלוי עם מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° ומניחים מתלה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחבת עוגת 9 אינץ חמאה ותחתית שורה עם סיבוב של קלף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
נייר חמאה, אז מחבת אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מקציפים חמאה וסוכר יחד במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
הכה בביצה ווניל עד רך בשילוב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
מערבבים עד הבלילה היא רק בשילוב. אל תגזים.
9
הבלילה מורחים באופן שווה במחבת ואופים עד העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של מחבת, עץ לבחור או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות (העוגה עדיין יהיה חיוור בצבע, לא חום זהוב).
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגניב במשך 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להתהפך על מתלה ו reinvert כדי מגניב לגמרי בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
שלב ריבס, 1 1/4 כוסות סוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר כבד גדול לבשל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד ריבס משחרר מספיק מיץ כדי כמעט לכסות ריבס, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להפחית את החום ואת תערובת מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריבס מתפרק מצטמצם כ 4 כוסות, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3
הסר מהחום.
4
יוצקים תערובת לתוך מסננת בסדר רשת גדולה להגדיר מעל קערה ולאסוף סירופ 1 כוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר עיסת ריבס לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לרכך ג ' לטין הנותרים 1/4 כוס מים 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת ריבס חם עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
הגדר קערה בתוך קערה גדולה יותר של מי קרח ומערבבים תערובת ריבס עד מקורר לטמפרטורת החדר (לא נותנים להגדיר על קרח).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הכה יחד mascarpone, שמנת כבדה, וניל עם הנותרים 1/4 כוס סוכר עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מקפלים מקורר תערובת ריבס לתוך תערובת mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1
בזהירות חצי מקורר עוגה אופקית, ולאחר מכן להפיץ ריבה על החצי התחתון להרכיב מחדש.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ריבהריבה
2
הפוך את החלק התחתון של מחבת בצורת קפיץ (כדי להקל על להחליק את העוגה מלמטה), ולאחר מכן נעל בצד. תחתית שמן קלות וצדדים של מחבת עם קצת שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
סדר עוגה במרכז מחבת בצורת האביב. מוס ריבס כפית למחבת על עוגה. חלק עליון. מחבת ראפ על הדלפק פעמיים כדי לשחרר כל בועות אוויר ועוגה צוננת, חשופה, עד מוס מוגדר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר כבד קטן כדי לרכך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
חום ג ' לטין על חום נמוך עד שהוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
הסר מהחום ולאחר מכן מערבבים בסירופ ריבס שמור.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
יוצקים זיגוג על מוס צונן, הטיית מחבת מעט כדי לכסות אותו לחלוטין בשכבה אפילו. צינה, חשופה, עד זיגוג מוגדר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות כדי לרכך מעט. לעטוף מגבת מטבח לחה במים חמים סביב הצד של המחבת במשך כ -15 שניות. הפעל את קצה הסכין הדק סביב קצה המחבת, ולאחר מכן לפתוח בעדינות ולהסיר צדדים של מחבת בצורת האביב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
* עוגת מוס יכולה להתבצע 1 יום קדימה ונשמר מקורר. כיסוי רופף עם לעטוף פלסטיק פעם זיגוג מוגדר (השתמש קיסמים כדי לשמור על עטיפת פלסטיק מלגעת זיגוג, במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)