קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס ריבס-מסקרפונה

עוגת מוס ריבס-מסקרפונה
מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מים, מסקרפונה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו Marsalan ו Mascarpone מוס עם עוגה וגרגרים, מוס מסקרפונה קוקוס, ו ריבס צלוי עם מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° ומניחים מתלה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחבת עוגת 9 אינץ חמאה ותחתית שורה עם סיבוב של קלף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
נייר חמאה, אז מחבת אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מקציפים חמאה וסוכר יחד במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
6
הכה בביצה ווניל עד רך בשילוב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
8
מערבבים עד הבלילה היא רק בשילוב. אל תגזים.
9
הבלילה מורחים באופן שווה במחבת ואופים עד העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של מחבת, עץ לבחור או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות (העוגה עדיין יהיה חיוור בצבע, לא חום זהוב).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מגניב במשך 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להתהפך על מתלה ו reinvert כדי מגניב לגמרי בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
שלב ריבס, 1 1/4 כוסות סוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר כבד גדול לבשל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד ריבס משחרר מספיק מיץ כדי כמעט לכסות ריבס, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
להפחית את החום ואת תערובת מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריבס מתפרק מצטמצם כ 4 כוסות, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3
הסר מהחום.
4
יוצקים תערובת לתוך מסננת בסדר רשת גדולה להגדיר מעל קערה ולאסוף סירופ 1 כוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
להעביר עיסת ריבס לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
לרכך ג ' לטין הנותרים 1/4 כוס מים 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת ריבס חם עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
7
הגדר קערה בתוך קערה גדולה יותר של מי קרח ומערבבים תערובת ריבס עד מקורר לטמפרטורת החדר (לא נותנים להגדיר על קרח).
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
הכה יחד mascarpone, שמנת כבדה, וניל עם הנותרים 1/4 כוס סוכר עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
9
מקפלים מקורר תערובת ריבס לתוך תערובת mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1
בזהירות חצי מקורר עוגה אופקית, ולאחר מכן להפיץ ריבה על החצי התחתון להרכיב מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ריבהריבה
2
הפוך את החלק התחתון של מחבת בצורת קפיץ (כדי להקל על להחליק את העוגה מלמטה), ולאחר מכן נעל בצד. תחתית שמן קלות וצדדים של מחבת עם קצת שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
סדר עוגה במרכז מחבת בצורת האביב. מוס ריבס כפית למחבת על עוגה. חלק עליון. מחבת ראפ על הדלפק פעמיים כדי לשחרר כל בועות אוויר ועוגה צוננת, חשופה, עד מוס מוגדר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר כבד קטן כדי לרכך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
חום ג ' לטין על חום נמוך עד שהוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
הסר מהחום ולאחר מכן מערבבים בסירופ ריבס שמור.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
יוצקים זיגוג על מוס צונן, הטיית מחבת מעט כדי לכסות אותו לחלוטין בשכבה אפילו. צינה, חשופה, עד זיגוג מוגדר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות כדי לרכך מעט. לעטוף מגבת מטבח לחה במים חמים סביב הצד של המחבת במשך כ -15 שניות. הפעל את קצה הסכין הדק סביב קצה המחבת, ולאחר מכן לפתוח בעדינות ולהסיר צדדים של מחבת בצורת האביב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
* עוגת מוס יכולה להתבצע 1 יום קדימה ונשמר מקורר. כיסוי רופף עם לעטוף פלסטיק פעם זיגוג מוגדר (השתמש קיסמים כדי לשמור על עטיפת פלסטיק מלגעת זיגוג, במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה