עוגת מוס שוקולד
עוגת מוס שוקולד עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם שוקולד למחצה, שמנת כבדה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר, ו מוס שוקולד ללא ביצים, איך לעשות מוס שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את העוגיות במעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד חתיכות הם בערך בגודל של אפונה. עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ולהמשיך לעבד עד הפירורים הם בסדר, על הגודל של קפה הקרקע גס (תצטרך 1/2 כוסות). (לחלופין, מניחים את העוגיות בשקית פלסטיק resealable, לחץ על האוויר, ולאטום. באמצעות מערוך, לרסק לתוך פירורים בסדר אחיד.
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב שווה.)
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות תחתית כוס או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתון במעלה הצדדים.
אופים עד ריחני, על 10 עד 15 דקות.
הסר מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני ביצוע המילוי, כ 40 דקות.עבור מוס שוקולד: למלא סיר בינוני עם 2 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מניחים את השוקולד קצוץ ו 1/4 כוס הקרם בקערה חסינת חום גדולה. (
מניחים את שאר הקרם בחזרה במקרר עד מוכן לשימוש. מקנים את הקערה מעל הסיר, מוודאים שתחתית הקערה לא נוגעת במים. ממיסים את השוקולד, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי, עד חלקה בשילוב עם הקרם.
הסר את הקערה מן הסיר, לנגב כל לחות מתחתיו, ולהניח בצד להתקרר מעט.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל דוכן מצויד מצורף מקצף (ודא את הקערה ואת whisk אין שמץ של שמן או שומן עליהם, או הלבנים לא שוט כראוי).
מערבבים על גבוה עד פסגות נוקשות טופס, על 1 דקה; להעביר לקערה בינונית ולהניח בצד. (לחלופין, אתה יכול להלהיב את הלבנים ביד בקערה גדולה במשך כ 3 דקות.) לנקות ולייבש את הקובץ המצורף ומערבל קערה.
מניחים את הנותרים 3/4 כוס שמנת בקערה לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 1 דקה. (לחלופין, אתה יכול לטאטא את הקרם ביד בקערה גדולה במשך כ 3 דקות.) באמצעות מרית גומי, לקפל חצי של קצפת לתוך שוקולד מומס, ולאחר מכן בעדינות לערבב את השאר (מנסה לא להסיט את הקצפת). בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד שמנת רק עד שאין יותר כתמים גדולים של קצפת או ביצה לבן (לא overmix). כפית את המוס לתוך קרום העוגה מקורר להחליק אותו לשכבה אפילו. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 2 שעות.עבור הקצפת: כאשר מוכן לשרת, למקם את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מוסיף את הסוכר, וניל, ושמנת לקערה ולטפטף על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול לטאטא את הקרם ביד בקערה גדולה מקוררת במשך כ 3 עד 4 דקות.)
מורחים או צינור דקורטיבי קצפת משקית מאפה באופן שווה על pie.To מקשטים, להחזיק את חתיכת השוקולד עם מגבת נייר ביד אחת ולהשתמש מקלף ירקות כדי לגלח את הסכום הרצוי על גבי העוגה.