עוגת מוס שוקולד אגוזי לוז
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו ליקר אגוזים כמו פרנג'ליקו, שוקולד מריר, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט אגוזי לוז שוקולד עם מוס שוקולד, מוס שוקולד אגוזי לוז, ו מוס אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: אגוזי לוז צלויים על גיליון אפייה מעוטר עד הזהב אור, על 18 דקות. לשפשף את האגוזים החמים במגבת מטבח כדי להסיר עורות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מערבולת עוגיות אגוזי לוז במעבד מזון עד טחון דק.
מוסיפים חמאה ומערבלים עד שפירורים מתחילים להתקבץ יחד. לחץ פירורים על הצדדים התחתון ומעלה של 9 1/2-in. מחבת טארט עם שפה נשלפת.
אופים עד הקרום מוגדר, על 10 דקות.
מורחים אגוזי לוז שוקולד על פני הקרום. צמרמורת עד התפשטות היא חברה, כ -30 דקות.
הפוך מוס: ממיסים שוקולד, סוכר, ו 2 כף. מים בסיר קטן על אש נמוכה עד חלקה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. תניח בצד.
מקציפים ביצים לבנים בקערה בינונית באמצעות מיקסר עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. מקציפים קרם בקערה אחרת עד נוקשה. מערבבים חלמונים וליקר לתוך תערובת שוקולד.
מקפלים תערובת שוקולד בעדינות לתוך חלבונים ביצה, ואז לקפל בשמנת עד לא פסים להישאר.
יוצקים מוס לתוך הקרום להפיץ באופן שווה (אם באמצעות חלבונים ביצה מפוסטר, צמרמורת 20 דקות בשלב זה).
מפזרים אגוזי לוז קצוצים וצינה עד מוס הוא המשרד לפחות 3 שעות ועד 2 ימים.
הסר שפה מן המחבת לחתוך טריזים.
* אגוזי לוז מאורגון-שם למעשה כל היבול של ארה " ב גדל-טעם הרבה יותר מתוק ורענן מאשר יבוא. מצא אותם בפחים בתפזורת בחנויות מכולת (לבדוק את ארץ המוצא) ו-freddyguys.com, hazelnuthill.com, או yournw.com הקינוח הזה מכיל ביצים לא מבושלות. אתה יכול להחליף חלבוני ביצה מפוסטר עבור חלמונים טריים לבנים אם אתה מודאג לאכול ביצים גלם; בצע את כמויות ההמרה של היצרן.