קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוקה בת שתים עשרה שכבות

עוגת מוקה בת שתים עשרה שכבות
אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית, חלב, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות מוקה, עוגת שכבות מוקה, ו עוגת שכבות מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה 1 מחבת גיליון ותחתית שורה עם נייר קלף, ואז קלף חמאה. אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
להקציף יחד חלמונים, חלב, וניל, ו 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד בשילוב היטב, ואז לטאטא בקמח ומלח עד חלקה. (בלילה יהיה עבה.)
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לנצח לבנים עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, ולהכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
מקפלים שליש של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את השארית בעדינות אבל ביסודיות.
5
מורחים הבלילה באופן שווה במחבת ראפ נגד הדלפק לשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים עד שהעוגה יבשה למגע וזהב חיוור, 10 עד 11 דקות. תשאירי את התנור דולק.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
חציית עוגת חצי, חיתוך דרך קלף, כדי ליצור 2 (10-על ידי 7 1/2 אינץ') שכבות.
1
קו מחבת גיליון שני עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
2
ממיסים שוקולד עם מים, ואז מתקררים לפושר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
3
מקציפים חלמונים, מלח, ו 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור, על 5 דקות עם מערבל לעמוד או 8 דקות עם כף יד. מקפלים בשוקולד מותך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
לנצח לבנים עם מקצף נקי עד שהם מחזיקים פסגות רכות. לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, ולהכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
5
מקפלים שליש מהלבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ולאחר מכן לקפל את השארית בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
6
מורחים הבלילה באופן שווה במחבת גיליון מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
אופים עד נפוחות ובחור עץ מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים דבקות, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחבת העברה למתלה, ולאחר מכן לכסות את החלק העליון של סופלה עם 2 שכבות של מגבות נייר לחה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
בואו לעמוד 5 דקות.
4
הסר מגבות וסופלה מגניב לחלוטין במחבת (סופלה יהיה deflate כפי שהוא מתקרר). לנפות קקאו על סופלה, ואז לשחרר קצוות עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
5
חצי soufflécrosswise, חיתוך דרך קלף, כדי ליצור 2 (10 על ידי 7 1/2 אינץ') שכבות.
1
אגוזי לוז טוסט, אז מגניב, עטוף במגבת מטבח, ולשפשף את כל עורות רופפים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
טוסטטוסט
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
2
להפחית את התנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
דק קוצצים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
4
לנצח את הלבנים עם מלח וקרם של טרטר באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, ומכה עד מרנג נוקשה אבל עדיין מבריק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
שורה תחתונה של מחבת גיליון שלישית עם קלף. שים גושים קטנים של מרנג מתחת לפינות קלף כדי לאבטח את סדיני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
6
מקפלים אגוזים לקצפת ומתפשטים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים עד סט וזהב חיוור, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חציית קצפת חצי, חיתוך דרך קלף, כדי ליצור שכבות 2 (10 על 7 1/2 אינץ'). חזור לתנור ואפה עד פריך, 45 דקות עד 1 שעה יותר. להתקרר במחבת, ואז לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
מביאים מים, סוכר ואבקת אספרסו לרתיחה, מערבבים עד שהסוכר נמס. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכרסוכר
מיםמים
2
שחרר קצוות של שכבת עוגה 1 עם סכין ולהפוך על מגש שטוח. בזהירות לקלף קלף מן העוגה ומברשת עם כמה סירופ.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
מורחים עם 1 1/4 כוסות מוקה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
מוקהמוקה
4
למעלה עם שכבת מרנג 1 ולהפיץ עם 1 1/4 כוסות קפה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
מורחיםמורחים
5
בזהירות להפוך שכבת סופלה 1 על קרם חמאה לקלף קלף, ולאחר מכן להפיץ בעדינות עם 1 1/4 כוסות קפה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
מורחיםמורחים
6
חזור על שכבות, המסתיים בקרם קפה (יהיו כמה עזבו). צמרמורת לפחות 1 שעה (לאחר מכן, לעטוף בניילון נצמד). חותכים את כל העוגה עם סכין חדה ארוכה כדי ליישר את הקצוות. להביא לטמפרטורת החדר (כ 1 שעה) לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
1
* עוגה, סופלה, שכבות מרנג ניתן אפוי 1 יום לפני ההרכבה ונשמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. * העוגה הורכבה יכול להיות מקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק