עוגת מוקה פאדג'
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, עוגת מוקה פאדג'עשויה להיות נהדרת לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 15. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש קפה חזק, אבקת אפייה, קמח וסוכר. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת מוקה פאדג'בונדט עם זיגוג מוקה פאדג, עוגת מוקה-פאדג, ו עוגת מוקה-פאדג.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את החומרים היבשים.
מוסיפים את הביצים, הקפה, החלב, השמן והווניל; מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 35-40 דקות או עד עוגה קיסם יוצא נקי.
בינתיים, לזיגוג, ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים קקאו; מערבבים עד שהתערובת סמיכה ומבעבעת מעט.
מסירים מהאש ויוצקים לקערה קטנה. מגניב לחלוטין.
מוסיפים סוכר של ממתקים לסירוגין עם חלב, מכים עד חלקה. מערבבים פנימה וניל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.