יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, תמצית vanillan, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת מזון מלאך קלאסית, עוגת מזון מלאך קלאסית, ו עוגת מזון מלאך קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין עוגה, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
מערבבים קמח וסוכר 3/4 כוס, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
מלח
6
להוסיף 3/4 כוס סוכר, 2 כפות בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים וניל, מיץ, תמצית שקדים, וצבע מאכל אדום.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
תמצית שקדים
וניל
מיץ
סוכר
7
לנפות תערובת קמח 1/4 כוס מעל תערובת ביצה לבן; לקפל פנימה. חזור עם תערובת הקמח שנותרה, 1/4 כוס בכל פעם. מקפלים ב מנטה מרוסק .
מרכיבים שתצטרך
מחנק מנטה
חלבונים
קמח לכל מטרה
8
כפית הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה. לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
9
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת; מגניב לגמרי. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך את העוגה לצלחת.