עוגת מחסנית מתובלת קנטאקי
עוגת מחסנית מתובלת קנטאקי יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר חום, מולסה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קשת בעננים שש ערימת עוגה, ערימת עוגות קונפטי, ו עוגת מנתה קרח מחסנית.
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול, ולהביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 35 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט.
מניחים תערובת תפוח במעבד מזון; דופק 8 עד 9 פעמים או עד עקביות של מחית עבות. תניח בצד.
כדי להכין עוגה, לנצח קיצור 1 כוס סוכר חום במהירות בינונית של מערבל עד אור ורך.
להוסיף דבשה, 1 כפית וניל, וביצים; להכות היטב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת 12 כוס מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
פיצול עוגה לשלישים אופקית באמצעות סכין משונן.
מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, על מגש הגשה; להפיץ עם חצי מילוי. למעלה עם שכבת עוגה באמצע.
מורחים עוגה עם מילוי שנותר; העליון עם שכבת העוגה שנותרה. מנפים אבקת סוכר מעל לעוגה.