עוגת מייפל אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מייפל אגוז. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", אגוזי מלך, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגת אגוז מייפל, עוגת קרם מייפל-אגוז, ו עוגת אגוז מייפל-קרמל.
הוראות
הפוך ביצה, בסיס סירופ מייפל: מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה, לערבב יחד את הביצים מכות, סירופ מייפל, רום (אם משתמשים), תמצית וניל, חמאה מומסת.
מפזרים קמח, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
מורחים את האגוזים הקצוצים על החלק התחתון של קליפת עוגה מוכנה.
יוצקים את תערובת ביצי סירופ מייפל על האגוזים.
מניחים את העוגה בתנור שחומם מראש על המדף האמצעי.
מניחים סדין על המדף מתחת כדי לתפוס כל טפטוף מן קרום העוגה.
אופים ב 191° במשך 40-45 דקות. לאחר כ -20 דקות (בערך באמצע האפייה), ייתכן שתרצה אוהל את הקצוות קרום העוגה עם נייר, או להשתמש מגן עוגה, כך הקצוות לא להישרף.
אל תדאג אם פני השטח של העוגה "סדקים" בעת הבישול. מילוי העוגה יתפח בעוד חם (בגלל הביצים), ולאחר מכן deflate בזמן שהוא מתקרר.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג