עוגת מיליונרים
עוגת המיליונר דורשת כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תערובת עוגה, גבינת שמנת, תערובת פודינג וניל מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת מיליונר, עוגת מיליונר, ו עוגת מיליונר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9x13 מחבת אינץ'.
לנקז אננס. שים אננס בכותנה שכבתית ונקייה ותוציא את המיץ הנותר. אם אננס לא מנוקז היטב, זה יגרום למילוי לנזול.
מערבבים ואופים עוגה על פי הוראות החבילה.
יוצקים 1/2 של הבלילה למחבת מוכנה. בטל או למצוא שימוש אחר למחצית הנותרת של הבלילה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות או עד שנעשה.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת רכה עד רכות. לאט להוסיף חלב, שילוב ביסודיות.
מוסיפים פודינג מיידי ומכים עד עבה. תערובת פודינג תתעבה כאשר בקירור. כאשר העוגה קרירה ותערובת פודינג מתעבה אתה יכול להרכיב את העוגה.
מורחים תערובת פודינג על גבי העוגה מקורר.
מפזרים אננס סחוט על פודינג. בזהירות להפיץ מופשר קפוא מוקצף ציפוי על כל.
מפזרים אגוזי מלך קצוצים על כל. להכניס למקרר. תהנו!