עוגת מערבולת קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מערבולת קפה. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת קפה מערבולת חמוציות, עוגת קינמון מערבולת קפה, ו עוגת קינמון מערבולת קפה.
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ או 10 אינץ ' מלאך מזון (צינור) מחבת עוגה עם התקצרות; קמח קל. בקערה קטנה, מערבבים קפה ומים חמים; מגניב 10 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש. בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם. הכה בתערובת קמח, חלב ושמנת חמוצה במהירות נמוכה עד מעורבב.
הסר 1 כוס הבלילה; מערבבים לתוך קפה מקורר.
יוצקים הבלילה נותרת למחבת. זרוק את הבלילה קפה על ידי כ 12 כפות על הבלילה במחבת.
חותכים דרך חובטים עם סכין לעיצוב משובש.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות במחבת על מתלה חוט; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לפחות 1 שעה 30 דקות.