עוגת מערבולת שוקולד-מנטה
מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת סוכר, סירופ תירס, צבע מזון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מנטה שוקולד מערבולת לנבוח, שוקולד מנטה גנאש מערבולת גלידה, ו עוגת מערבולת שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. גריז וקמח 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד חלקה ורך. הכה בסוכר מגורען, 1 כף קמח, 1 ביצה, 1/8 כפית תמצית מנטה ו 3 טיפות צבע מזון עד חלקה; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, 1/3 כוס קמח, 1 כוס מים, החמאה 2 ביצים במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות.
יוצקים למחבת. גבינת שמנת כפית מילוי מעל הבלילה.
אופים 44 עד 52 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות. הפוך את המחבת על מתלה קירור או צלחת חסינת חום; הסר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 1 ליטר, שבבי שוקולד חום וקיצור על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס; להפריש. לקבלת זיגוג, מערבבים אבקת סוכר, 1/4 כפית תמצית מנטה, 1 עד 2 טיפות צבע מזון, סירופ תירס ומספיק של 3 עד 4 כפיות מים כדי להפוך זיגוג עבה שניתן לטפטף בקלות.
טפטוף על עוגה. מיד כפית שוקולד נמס מעל זיגוג בטבעת 1/2 אינץ ' רחב. עבודה מהירה, למשוך קיסם דרך שוקולד לעשות מערבולות. להכניס למקרר עד שישב בכלא. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.