קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון

עוגת מרנג לימון
עוגת מרנג לימון היא ... צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח כשר, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, עוגת מרנג לימון לשניים, ו עוגת מרנג לימון ופטל.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, 3 כפות של הסוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה ומניחים במקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שים את תערובת הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את החמאה וקיצור והדופק כ -10 פעמים עד החמאה היא בחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מוסיפים את מי הקרח ומעבדים עד שהבצק מתאחד. לזרוק על לוח משוריין היטב טופס לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מרדדים את הבצק ומתאימים למחבת טארט 9 אינץ ' עם צדדים נשלפים. אין למתוח את הבצק בעת הצבת אותו במחבת או שהוא יתכווץ במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חותכים את העודף על ידי גלגול הסיכה על פני החלק העליון של המחבת. קו פגז טארט עם חתיכת נייר אלומיניום חמאה, צד חמאה למטה, ולמלא אותו עם שעועית יבשה או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את השעועית ואת לסכל לדקור את החלק התחתון של הקליפה בכל רחבי עם מזלג כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים עוד 15 עד 20 דקות, עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להעלות את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
עבור מרנג, מקציפים את החלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ו 1/4 כפית מלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk במהירות גבוהה עד קצף. עם המיקסר עדיין פועל, לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס סוכר לנצח עד מרנג הוא עבה ומבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מיד להפיץ את מילוי לימון פגז טארט מקורר צינור מרנג על זה עם קצה כוכב גדול. הקפד מרנג מכסה את כל החלק העליון נוגע הקצוות של הקליפה, כדי למנוע ממנו מתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
14
אופים במשך 3 עד 5 דקות, עד מרנג הוא השחמה קלות. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך 1 דקה. במהירות נמוכה, מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחד, ולאחר מכן מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ומלח. אל תדאג, זה ייראה מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
יוצקים את התערובת לסיר קטן ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 8 עד 10 דקות, עד עבה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
להקציף במהירות כאשר הוא מתחיל להתעבות ולבשל על אש נמוכה במשך 1 עד 2 דקות, לטאטא כל הזמן. אל תתנו לו לרתוח! זה יהיה 175 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
18
יוצקים לתוך קערה וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה