עוגת מרנג לימון ופטל
עוגת מרנג לימון ופטל היא קינוח המגיש 12. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, ביצים ו-2 חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת מרנג לימון לשניים, עוגת מרנג לימון, ו עוגות מרנג לימון פטל.
הוראות
מגרגר את הקמח, חמאה כפית מלח במעבד עד בסדר.
מוסיפים את הסוכר, הדופק, ואז להטות את החלמונים ביצה 4 כפית מים קרים. דופק לבצק, להטות על משטח העבודה, ולאחר מכן ללוש במהירות עד חלקה. קו 35 x 12cm רופף התחתון מחורץ פח (נמדד מלמעלה) על ידי דוחף את המאפה לתוך הפח עם האצבעות. צבטו בבליטה מכל הצדדים. צ ' יל על צינת גיליון אפייה במשך 30 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו הפח עם אפיית קלף אפייה שעועית אפייה, ולאחר מכן אופים עיוור במשך 15 דקות. קח את הנייר ואפיית שעועית החוצה, ואז אופים במשך 10-15 דקות יותר עד זהב וחולי. אפשר להתקרר. לקצץ את הצדדים באמצעות סכין משונן.
בינתיים, לשים את קרם לימון לתוך מחבת לא מקל, ואז להכות את הביצים והחלמונים. לאט לאט להביא רתיחה, ערבוב כל הזמן, עד התמהיל הופך להיות ממש עבה וצהוב כהה, על 10 דקות. כפית לתוך קערה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד להתקרר לחלוטין. מאפה ומילוי יכול להיות מורכב עד יום קדימה.
פיזור 175g פטל על הבסיס, ואז כפית על לימון מקורר. עכשיו לעשות את מרנג: לטאטא לבנים בקערה גדולה ונקייה עד נוקשה, ואז להוסיף את הסוכר ב 2 קבוצות, לטאטא בחזרה פסגות נוצצות, נוקשות בכל פעם. מקפלים בחומץ קורנפלור. מערבולת מרנג מעל קרד ופטל, ואז אופים במשך 10 דקות עד מרנג הוא זהב קל. מגניב במשך 20 דקות, ואז להרים מתוך הפח על צלחת הגשה. לפזר פטל שנותר מעל, ואז אבק עם סוכר הדובדבן.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "