קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת מרנג לימון עשירה

עוגת מרנג לימון עשירה
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 10 דקות לבלות במטבח, עוגת מרנג לימון עשירה עשויה להיות מדהימה לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. לקינוח הזה יש 119 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 18%, וזה די רע. עוגת לימון עשירה, עוגת ספוג במילוי לימון עשיר, ו עוגת לימון עם ציפוי מרנג לימון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצה וחלמונים; מערבבים היטב. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
3
שלב את הקמח ואבקת האפייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
4
יוצקים לתוך משומן ומקומח 9-ב. תבנית אפייה עגולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים לרשת ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
6
למילוי, שלבו סוכר וקמח בסיר כבד. מערבבים מים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות מיץ לימון, חמאה וקליפת לימון. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
חמאהחמאה
9
מקום עוגת על תבנית אפייה; כפית מילוי על גבי עוגת כדי בתוך 1/
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
של קצה.
11
למרנג, תנו לחלבוני ביצה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה קטנה ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים וקרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. בזהירות להתפשט על מילוי, איטום לקצוות של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "