עוגת מרנג קוקוס-פודינג
עוגת מרנג בטעם קוקוס יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, קוקוס, קרום עוגה קשקשי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת מרנג קוקוס-פודינג, ו קרם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
קו צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' עם סיבוב 1 התגלגל החוצה של קרום העוגה Flaky. לקצץ את הבליטה כדי 1 אינץ', לקפל אותו תחת עצמו crimp דקורטיבי. מקררים עד שמצוננים, בערך 15 דקות.
מרפדים את המאפה בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
אופים במשך 30 דקות, או עד כמעט מבושל דרך ויבש למגע. בזהירות להסיר את רדיד ומשקולות.
אופים במשך 10 דקות יותר, עד הזהב.
בינתיים, להגדיר מסננת בסדר מעל קערה בינונית חסינת חום. בסיר בינוני, לשלב את החלב עם 1/2 כוס הסוכר, קמח ומלח; לטאטא עד חלקה. מבשלים מעל חום מתון, לטאטא, עד התערובת היא עקביות של שמנת חמוצה, על 8 דקות.
שים את החלמונים בקערה בהדרגה להקציף 1/2 כוס של תערובת חלב חם.
לטאטא את תערובת הביצים בקערה בחזרה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן עד מעובה, על 2 דקות. מסננים את פודינג לקערה חסינת חום. מערבבים ב 1 1/4 כוסות של קוקוס ווניל. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פודינג ומקרר עד צונן.
כפית את פודינג לתוך קרום העוגה אפוי לקרר לפחות 2 שעות.
בקערה גדולה, נירוסטה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות.
הוסף את 1/4 הנותרים כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, והכה עד מבריק. כף מרנג על פודינג, להפיץ אותו לקצה של הקרום ומערבולת דקורטיבית, באמצעות האחורי של כף.
מפזרים את הנותרים 1/4 כוס קוקוס על גבי.
אופים עד meringue הוא זהב קוקוס קלוי, 7 דקות.
בואו מגניב, לחתוך טריזים ומגישים.