עוגת מרנג קפואה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 369 קלוריות. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח ים, פטל, סוכר אופה איכותי מאוד, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עוגת מרנג פסיפלורה קפואה, פאי מרנג לימון קפוא, ו פאי מרנג דלעת קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: אחד צנרת תיק מצויד רגיל 1/2-אינץ טיפ
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור ומחממים מראש ל 200 מעלות צלזיוס. בעזרת עיפרון, עקוב אחר שני עיגולים בקוטר 8 אינץ', זה לצד זה, על נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מקציפים את החלבונים עד שהם תפוחים במיקסר מעמד עם מצורף להקציף. מוסיפים בהדרגה את הסוכר הסופר-עדין, בערך 1 כף בכל פעם, כשהמכונה פועלת במהירות בינונית-נמוכה, עד שהתערובת מחזיקה פסגות רכות. מקציפים פנימה את קרם האבנית והמלח. מגבירים את המהירות לגובה ומקציפים עד שהתערובת סמיכה ומחזיקה פסגות נוקשות, 3 עד 5 דקות. מקציפים פנימה את תמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
סוכר Superfine
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
3
מניחים את המרנג בשקית הצנרת. צינור את המרנג לשני עיגולים 8 אינץ ' על גיליון אפייה מוכן באמצעות מעגלים עקבות כמדריך.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד פריך, 2 שעות. מכבים את התנור ומאפשרים למרנגים להתקרר לחלוטין בעודם בתנור, בערך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לקרם: מקציפים את השמנת במהירות גבוהה עד שהיא סמיכה בעזרת מערבל יד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים את אבקת הסוכר ותמצית הווניל. ממשיכים להכות במהירות גבוהה עד שהקרם מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מוסיפים את הפטל ומקציפים עד להטמעה בקרם.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מורחים שליש מהקרם על כל עיגול מרנג.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
הניחו עיגול 1 על גבי השני ליצירת 2 שכבות.
10
מורחים את הקרם הנותר על צדי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
מקשטים בפטל טרי אם משתמשים, ומקפיאים את העוגה עד שהיא יציבה, 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
1
מערבבים את הפטל, החומץ וסירופ המייפל בסיר קטן. מועכים קלות את הפטל בעזרת מזלג. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד לסמיכות, 25 עד 30 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה ומאפשרים להתקרר.