קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת מרנג שזיפים

עוגת מרנג שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג שזיפים. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם שמנת טרטר, חלבוני ביצה, טפיוקה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את השזיפים בקערה. לטעום אותם כדי לקבל תחושה של כמה מתוק הם; אם הם bracingly טארט להוסיף את מלא 1/2 כוס סוכר, אבל אם הם בצד מתוק להוסיף רק 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הטפיוקה, זורקים את התערובת יחד עד שהפרי מצופה באופן שווה, ומניחים בצד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
באופן שווה להפיץ את תערובת השזיף בתוך קרום העוגה הצונן, מוכן ומניח בתנור 425°f. לסובב את העוגה לאחר עשר דקות ואופים במשך חמש נוסף לפני הורדת התנור ל 350°. אם השזיפים מתחילים לשרוף, מניחים פיסת נייר כסף משובץ, רופף על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
אופים עוד 20-25 דקות, עד המילוי מתחיל לבעבע בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
לאחר העוגה התקררה, מניחים את החלבונים ביצה, קרם טרטר, ואת ההליכה בקערה של מערבל מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
שים את הסוכר והמים בסיר קטן ומערבבים אותו כך שאין כתמים יבשים, דואג לא להתיז כל סוכר על הקצוות של הסיר. מביאים את תערובת הסוכר לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהוא מגיע 235°, לעתים קרובות לשטוף את הצדדים של הסיר עם מברשת טבולה במים. כשהסוכר מתקרב לטמפרטורה הרצויה, מתחילים להכות את הביצים כך שהן קצף אך עדיין רטובות למדי. לאט לטפטף את הסוכר לתוך הקערה של המיקסר כפי שהוא פועל על מהירות נמוכה עד בינונית, ואז להגדיל את המהירות לטאטא עד מרנג מחזיק פסגות המשרד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
למעלה העוגה עם מרנג ולהשתמש בכף כדי לעצב אותו לתוך המראה הרצוי.
10
מניחים את העוגה מתחת לטוחן בתנור וצופים בה בזהירות כאשר משטח המרנג מקרמל והופך לחום זהוב. זה יקרה במהירות, כדי להיות בטוח לצפות בו בזהירות ולמשוך אותו החוצה כאשר הוא הגיע לרמה הרצויה שלך של חושך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים באופן מיידי.