קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ניצוץ תות

עוגת ניצוץ תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ניצוץ תות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת ניצוץ תות, עוגת ניצוץ כוכב, ו עוגת ניצוץ שלג פשוטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשלב קמח עוגה ומלח לנפות יחד חמש פעמים. תניח בצד. מקציפים את החלבונים עד קצף (הרבה בועות אבל עדיין נוזלי רופף.)
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הוסף קרם של טרטר והכה על גבוה עד נוקשה. עם מיקסר על בינוני נמוך, מפזרים לאט סוכר מנופה כפי שהוא מתערבב פנימה
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הסר קערה ממיקסר לקפל קמח מנופה בעדינות עד שזה כל לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מפזרים וניל לתוך הקערה ומקפלים בעדינות. הבלילה כפית למחבת שפופרת - ודא שאין גריז או חמאה שם! להחליק את החלק העליון ואופים במשך 35-45 דקות, או עד שיפוד עץ תקוע כל הדרך לתחתית יוצא נקי. (לא לפתוח את התנור בזמן שהוא אפייה!) בזהירות להסיר את העוגה מהתנור ומיד להפוך אותו על בקבוק יין או חומץ.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן לזה להתקרר לחלוטין תוך תלוי במהופך. לאחר מגניב לחלוטין, להסיר אותו מהמחבת. כדי להפוך את המילוי, מפזרים את אבקת ג ' לי לתוך קערה ויוצקים 2 1/2 כוסות מים רותחים. מערבבים כדי להמיס, ולאחר מכן מוסיפים את השקית של תותים פרוסים קפואים. מערבבים כדי לקרר את התערובת ומניחים אותה בצד. הפוך את העוגה כך שהקצה שהיה תקוע לתחתית המחבת פונה כעת כלפי מעלה. עם סכין משונן, בזהירות לחתוך את העליון 1 אינץ ' של עוגה מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר אותו והנח אותו ליד העוגה. לאחר מכן, עם סכין חיתוך קטן, לעשות שני חתכים קונצנטריים בעוגה: חתך אחד הוא 1 אינץ 'מן השפה החיצונית, החתך השני הוא 1 אינץ' מן השפה הפנימית. (היזהר לא לחתוך את כל הדרך עד לתחתית העוגה! השאר על סנטימטר מלמטה.) לקרוע תעלה בין שני החתכים ולשמור את חתיכות עוגה קרועות לשימוש אחר. עד עכשיו, תערובת תות צריך להיות מגניב מעט ג ' לטין. חשוב: אם התערובת אינה עבה, לתקוע אותו במקפיא במשך 15 דקות או עד שהוא מתעבה ומקים. בזהירות כפית את התערובת לתוך התעלה בעוגה, ממלא אותו כל הדרך עד למעלה ותמיד כל כך מעט לעיל כדי לאפשר קצת התיישבות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מניחים את החלק העליון של העוגה בחזרה על גבי, הזדנבות זה בדיוק כמו שצריך. מקררים את העוגה במשך כמה שעות (או שאתה יכול לתקוע אותו במקפיא במשך שעה בערך אם אתה ממהר!כדי לשרת, מקציפים יחד את השמנת והסוכר עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
מורחים על כל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
חותכים לפרוסות ומגישים! שים לב כי ברגע שאתה עושה חתך, המילוי יהיה לחלחל מעט מתוך העוגה הנותרת, אבל לא יותר מדי כל כך. זו עוגה כיפית, חגיגית, טרייה ונהדרת!