עוגת ניצוץ תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ניצוץ תות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת ניצוץ תות, עוגת ניצוץ כוכב, ו עוגת ניצוץ שלג פשוטה.
הוראות
לשלב קמח עוגה ומלח לנפות יחד חמש פעמים. תניח בצד. מקציפים את החלבונים עד קצף (הרבה בועות אבל עדיין נוזלי רופף.)
הוסף קרם של טרטר והכה על גבוה עד נוקשה. עם מיקסר על בינוני נמוך, מפזרים לאט סוכר מנופה כפי שהוא מתערבב פנימה
הסר קערה ממיקסר לקפל קמח מנופה בעדינות עד שזה כל לשלב.
מפזרים וניל לתוך הקערה ומקפלים בעדינות. הבלילה כפית למחבת שפופרת - ודא שאין גריז או חמאה שם! להחליק את החלק העליון ואופים במשך 35-45 דקות, או עד שיפוד עץ תקוע כל הדרך לתחתית יוצא נקי. (לא לפתוח את התנור בזמן שהוא אפייה!) בזהירות להסיר את העוגה מהתנור ומיד להפוך אותו על בקבוק יין או חומץ.
תן לזה להתקרר לחלוטין תוך תלוי במהופך. לאחר מגניב לחלוטין, להסיר אותו מהמחבת. כדי להפוך את המילוי, מפזרים את אבקת ג ' לי לתוך קערה ויוצקים 2 1/2 כוסות מים רותחים. מערבבים כדי להמיס, ולאחר מכן מוסיפים את השקית של תותים פרוסים קפואים. מערבבים כדי לקרר את התערובת ומניחים אותה בצד. הפוך את העוגה כך שהקצה שהיה תקוע לתחתית המחבת פונה כעת כלפי מעלה. עם סכין משונן, בזהירות לחתוך את העליון 1 אינץ ' של עוגה מלמעלה.
הסר אותו והנח אותו ליד העוגה. לאחר מכן, עם סכין חיתוך קטן, לעשות שני חתכים קונצנטריים בעוגה: חתך אחד הוא 1 אינץ 'מן השפה החיצונית, החתך השני הוא 1 אינץ' מן השפה הפנימית. (היזהר לא לחתוך את כל הדרך עד לתחתית העוגה! השאר על סנטימטר מלמטה.) לקרוע תעלה בין שני החתכים ולשמור את חתיכות עוגה קרועות לשימוש אחר. עד עכשיו, תערובת תות צריך להיות מגניב מעט ג ' לטין. חשוב: אם התערובת אינה עבה, לתקוע אותו במקפיא במשך 15 דקות או עד שהוא מתעבה ומקים. בזהירות כפית את התערובת לתוך התעלה בעוגה, ממלא אותו כל הדרך עד למעלה ותמיד כל כך מעט לעיל כדי לאפשר קצת התיישבות.
מניחים את החלק העליון של העוגה בחזרה על גבי, הזדנבות זה בדיוק כמו שצריך. מקררים את העוגה במשך כמה שעות (או שאתה יכול לתקוע אותו במקפיא במשך שעה בערך אם אתה ממהר!כדי לשרת, מקציפים יחד את השמנת והסוכר עד נוקשה.
חותכים לפרוסות ומגישים! שים לב כי ברגע שאתה עושה חתך, המילוי יהיה לחלחל מעט מתוך העוגה הנותרת, אבל לא יותר מדי כל כך. זו עוגה כיפית, חגיגית, טרייה ונהדרת!