עוגת סביבון חנוכה
חג חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קמח ,חלבונים, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 514 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות.
הוראות
מחממים תנור ל 180 מעלות. משמנים מחבת 13x9 אינץ ' עם מעט שמן, או עם תרסיס אפיה.
בקערה גדולה, לשים קמח, 1 2/3 כוסות סוכר מגורען, 2/3 כוס חמאה, 1 1/4 כוסות חלב, אבקת אפייה, מלח 1 כפית וניל ולהפעיל עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות. העלו למהירות גבוהה כ 2 דקות, ולגרד התוכן בקערה מדי פעם. להוסיף חלבון ביצה ולהרים מהירות גבוהה 2 דקות,
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז ויוצא נקי . לצנן 10 דקות. להכניס סכין סביב הצד של התבנית כדי לשחרר העוגה; לקרר לגמרי, כשעה.
בינתיים, כדי להפוך את הציפוי ללבן, בקערה גדולה, להוסיף אבקת סוכר ו 3/4 כוס חמאה עם כפית או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה. הכה ב 3/4 כפית וניל ו 4 עד 5 כפות חלב עד החלקת המרקם .
בקערה בינונית, להזמין 2 כוסות של ציפוי לבן; גוון עם צבע מזון. שמור 2/3 כוס של ציפוי כחול לקשט; להפריש. בקערה קטנה, להזמין 2/3 כוס של ציפוי לבן לקשט; להפריש. בקערה קטנה אחרת, להזמין 1/4 כוס של ציפוי לבן; מערבבים בקקאו.
מכסים מגש שטוח גדול או חתיכת קרטון (20x12 אינץ') עם לעטוף פלסטיק או רדיד אלומיניום.
חותכים עוגה כפי שמוצג בתרשים. להקפיא חתיכות חשופות על 1 שעה עבור ציפוי קל יותר,אם תרצה. סדר חתיכות עוגה כדי ליצור סביבון כפי שמוצג בתרשים.
כפור את המרכז ואת הצדדים של הסביבון עם ציפוי לבן שנותר. כפור את נקודת הסביבון, לטפל העליון הצדדים עם ציפוי כחול שנותר, הצמדת חתיכות עם כמות קטנה של ציפוי. מתווה את המכתב העברי לבחירתך בקיסם שיניים; מלא בציפוי קקאו ומתווה עם שבבי שוקולד.
מקום שמור 2/3 כוס ציפוי לבן בתיק לקשט עם קצה כוכב #32; צינור גבול פגז לאורך בסיס קצה העליון של עוגה לבנה-חלבית. עם זיגוג 2/3 כוס כחול שמור, צינור גבול פגז לאורך הבסיס ואת הקצה העליון של עוגה כחולה-חלבית עם קצה פגז. מתאר גבולות העליון של עוגה לבנה חלבית עם שבבי שוקולד.