עוגת סוכר חום-ספייס עם תפוחים מקורמלים
עוגת סוכר-ספייס חומה עם תפוחים מקורמלים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, תפוחים, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תבלינים סוכר חום עם שמנת ותפוחים מקורמלים, עוגת תפוח ספייס עם זיגוג סוכר חום, ו עוגת דלעת ספייס עם ציפוי סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. רסס התחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, 1/2 כוס סוכר חום ואת הביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב; לנצח על מהירות בינונית עד משולב היטב. על מהירות נמוכה, לנצח בקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, מלח שמנת חמוצה עד מעורב; לנצח על מהירות בינונית 1 דקה. מערבבים בתפוח קצוץ. בלילת כפית באופן שווה למחבת.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום זהוב. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב מחבת כדי לשחרר את העוגה.
הסר עוגה לצלחת הגשה חסינת חום. עוגה מגניבה בערך 30 דקות.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל תפוחים פרוסים 1 כוס סוכר חום מעל חום בינוני גבוה 20 עד 25 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד תפוחים הם מכרז caramelized.
בקערה עמוקה גדולה ומקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד הקרם מתחיל להתעבות. בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה להכות רק עד פסגות רכות טופס. כפית תפוחים מקורמלים על עוגה. למעלה עם הרבה קצפת.