קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת סוכר קנדית מופלאה

עוגת סוכר קנדית מופלאה
פשטידת סוכר קנדית מופלאה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 333 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 172 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 21%, המנה הזו די גרועה. טארט או סוקרה פרנסז (פאי סוכר צרפתי קנדי), עוגת בשר קנדית, ו הקנדי היקר שלי: פאי סנפיר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מניחים את הסוכר החום והחמאה בקערת ערבוב, ומקציפים אותם יחד עם מערבל חשמלי עד לקבלת קרם ושילוב טוב מאוד, ללא גושים. מקציפים ביצים, אחת אחת, תוך שילוב הביצה הראשונה לפני הוספת הביצה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים את תמצית הווניל והמלח; מקציפים את הקמח פנימה, מעט בכל פעם, ואז את החלב, מכינים בלילה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
4
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת עוגה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 דקות; הסר פשטידה, וכסה את השפה בנייר אלומיניום למניעת צריבה. מחזירים לתנור, ואופים עד שהאמצע מתייצב והחלק העליון יוצר שכבה קרומית, כ -15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
תן את העוגה מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם אפשרויות נהדרות לפשטידה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג